Εκλογικά

Θ.Φορτσάκης στην εκδήλωση ΔΗΜΤΟ 2ου ΔΔΑ : ''Kρίμα να φτάνει η Πολιτεία στο σημείο να ασκεί δημοσιονομία φιλανθρωπίας''

Γράφει η Εριέλλα Χρυσού

Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας του 2ΟΥ Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων διοργάνωσε μία ευχάριστη συνεστίαση για φίλους και υποστηρικτές του κόμματος με μουσική και χορό στην αίθουσα «Ολυμπία» της Αίγλης Ζαππείου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και Βουλευτής Β΄ Αθηνών Κωστής Χατζηδάκης, ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής και Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Α΄ Αθηνών Νικήτας Κακλαμάνης, ο Βουλευτής Επικρατείας Θεόδωρος Φορτσάκης, η π.Βουλευτής Επικρατείας Ευγενία Τσουμάνη και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος. 

Στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr μίλησε ο πρόεδρος της Τοπικής Πάνος Ευθυβουλίδης, ο οποίος, αφού αναφέρθηκε στην τραγωδία στη Δυτική Αττική, τόνισε πως η εκδήλωση είχε στόχο τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και του αρχηγού της Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρος Φορτσάκης μίλησε για τα γεγονότα της Δυτικής Αττικής, τονίζοντας πως «η Πολιτεία διαχρονικά δεν πήρε τα κατάλληλα μέτρα» και ευχήθηκε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να ανακουφιστούν οι πληγέντες. Αναφερόμενος στην εκδήλωση εξήγησε πως είναι ένας τρόπος ενεργοποίησης των πολιτών που δεν θέλουν να δεχτούν την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί και συμπλήρωσε σε σχέση με το Κοινωνικό Μέρισμα το οποίο προτείνει η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πως «είναι κρίμα να φτάνει η Πολιτεία στο σημείο να ασκεί τη δημοσιονομία της φιλανθρωπίας».

Η Ιωάννα Γκελεστάθη, δικηγόρος και πολιτεύτρια στη Β Αθηνών, τόνισε πως οι ιδιαίτερα πετυχημένες εκδηλώσεις των Τοπικών Οργανώσεων το τελευταίο διάστημα δείχνουν πως τόσο οι πολίτες έχουν κουραστεί από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όσο και για το γεγονός πως η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Τέλος, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος εξέφρασε τη συγκίνησή του που βρέθηκε στην Δημ.Τ.Ο. του 2ου Διαμερίσματος καθώς είναι ο χώρος μέσα στον οποίο μεγάλωσε πολιτικά και έδωσε τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας της Δυτικής Αττικής.

 

Gallery

Share this Post:

Συντάκτης Εριέλλα Χρυσού

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια