Αθλητικά

Τέσσερις κορυφές για την ακαδημία μπάσκετ του Πανιωνίου

Μετάλλια, αναμνηστικά διπλώματα και τα... κύπελλα στην οροφή του κλειστού «Ανδρέας Βαρίκας»! 
Η τελετή λήξης του τουρνουά υποδομών που διοργανώνουν οι ακαδημίες του Πανιωνίου, του Ολυμπιακού, του Περιστερίου και του Εσπέρου έγινε με τον εντυπωσιακότερο τρόπο, παρουσία όλων των ομάδων προ μίνι, μίνι και Παμπαίδων που συμμετείχαν και δεκάδων γονιών και φίλων των παιδιών. 
Η ακαδημία του Πανιωνίου κατέκτησε την πρώτη θέση του τουρνουά υποδομών με τέσσερις ομάδες.
Οι γεννηθέντες 2004, 2005, 2006, 2007, μαζί με τους προπονητές τους πανηγύρισαν την επιτυχία στην φετινή περίοδο 2018-2019, φωτογραφήθηκαν με τα μετάλλια τους και θα θυμούνται για πάντα την διάκριση τους με την φανέλα του Πανιωνίου. 
Την πρώτη θέση κατέκτησαν στο τουρνουά «3on3» η ομάδα των γεννηθέντων 2009, ενώ δευτεραθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του τουρνουά υποδομών, αναδείχθηκε η ομάδα των γεννηθέντων 2008. 
Οι υποδομές του Πανιωνίου έδωσαν και φέτος την καταλληλότερη συνέχεια στην μακρόχρονη παράδοση ανάδειξης ταλαντούχων παιδιών στο μπάσκετ, καθώς και στην αθλητική διαπαιδαγώγηση, ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων που πιστοποιούν την δουλειά και την μέριμνα που υπάρχει από το σύνολο των προπονητών. 
Η ακαδημία μπάσκετ του Πανιωνίου εύχεται καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές σε όλους τους αθλητές της και στις οικογένειες τους και ανανεώνει το ραντεβού μαζί τους, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο για να ενώσουν τις δυνάμεις τους στην κοινή αγάπη που είναι το μπάσκετ.

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια