Αθλητικά

Τένις Μίλωνα: Ημερίδα Ενημέρωσης Λειτουργίας Ακαδημίας

Την Κυριακή 24/11 στις εγκαταστάσεις τένις του ΑΟΝΣ «Ο ΜΙΛΩΝ» πραγματοποιήθηκε ημερίδα γνωριμίας και ενημέρωσης προς τους Γονείς σχετικά με την λειτουργία της ακαδημίας, τα οφέλη του τένις και την αθλητική ψυχολογία  και την ανάπτυξη δεξιοτήτων.

Στην ημερίδα συμμετείχαν ο Ειδικός Γραμματέας του συλλόγου και Διοικητικός υπεύθυνος του τμήματος αντισφαίρισης κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντίδης, oι Προπονητές αντισφαίρισης  κ. Γιώργος Λυμπερόπουλος,  κ. Μαρία Ντάντου,  κ. Άρια Μεσοροπιάν,  κ. Δημήτρης Χατζηστογιάννης και κ. Ευθυμία Ξυδιά. Το παρόν έδωσαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μιχάλης Σακελλαρίδης και ο Διευθυντής κ. Πέτρος Κίντος.

Οι άνθρωποι του Μίλωνα ευχαριστούν θερμά την Ακαδημία «Εργώ» και τα στελέχη της κ. Παναγιώτη Σοφίο – ψυχολόγο και επιστημονικό σύμβουλο, την κ. Ιωάννα Γεωργούλη – σύμβουλο ψυχικής υγείας και τον κ. Θοδωρή Παπασταθόπουλο – εδικό παιδαγωγό, για την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση σχετικά με τον αθλητισμό και την ανάπτυξη ψυχοκοινωνικών δεξιοτήτων, καθώς και για την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που αναπτύχθηκε με τους γονείς των μικρών μας αθλητών.

Ο ΑΟΝΣ «Ο ΜΙΛΩΝ» έχοντας ως προτεραιότητα την ολοκληρωμένη προσέγγιση της αθλητικής δραστηριότητας και λαμβάνοντας υπόψη τον αντίκτυπο αυτής στους αθλούμενους κάθε ηλικίας, θα συνεχίσει μέσα από ενημερωτικές και εκπαιδευτικές δράσεις να διατηρεί υψηλά την ποιότητα των αθλητικών του υπηρεσιών.

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια