Δημοτικά

Τα...κουβαδάκια του Χατζαντουριάν και ο Πρόεδρος Τσιάπης που δεν είναι...επαγγελματίας πολιτικός (video)

Και ενώ το επίπεδο του Δημοτικού συμβουλίου πέφτει πιο γρήγορα και από την θερμοκρασία των τελευταίων ημερών, ο Βαγγέλης Χατζαντουριάν δηλώνει ότι ''δεν του αρέσει η αισθητική των συμβουλίων'', ενώ απαντάει στην ατάκα Κουτελάκη ''τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία'' με παραλήρημα από κουβαδάκια. Πρέπει να είπε τη λέξη κουβαδάκια τόσες φορές σε 1,5 λεπτό που θα μπορούσε να κάνει spot για παιδικά κουβαδάκια για το κατάστημα Μουστάκας που εξειδικεύεται σε παιδικά παιχνίδια.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί, για περισσότερο...επίπεδο !!

Ισως ψάχνει τρόπο ο Βαγγέλης να μην έρχεται στα συμβούλια, ίσως η φράση ''τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία'' δεν είναι του δικού του καλλιτεχνικού επιπέδου, ή ίσως μια εκδήλωση με κουβαδάκια προσφορά στα παιδάκια της πόλης ήταν μια ιδέα που την είχε καιρό και ο παλαιός του πολιτικός προϊστάμενος του την θύμισε άκομψα και επί προσωπικού.

Ο πρόεδρος του Συμβουλίου Τσιάπης στο ίδιο ''συγκλονιστικό'' βίντεο δηλώνει πως δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός (λαμβάνει αμοιβή για την θέση) και πως...πολύ σύντομα θα το αποδείξει ενώ ενημερώνει στο βίντεο πως θα μπορούσε να ''σηκωθεί να φύγει τώρα''. Σαφές το μήνυμα Τσιάπη όπως σαφές και το βάρος που φέρει,στα μάτια της κοινωνίας, όντας ο ''κύριος'' υπεύθυνος (λόγω ισοψηφίας) για αποφάσεις -όπως τα δημοτικά τέλη-  που μόνο θετικές δεν ήταν... Η φωτογραφία που ακολουθεί περιγράφει καλύτερα την δραματική στιγμή του προέδρου...

Gallery

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια