Αθλητικά

Τα συλληπητήρια του Πανιωνίου για το χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου

Ένας από τους κορυφαίους παράγοντες στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ και του αθλητισμού που συνέδεσε άρρηκτα το όνομά του με τις μεγάλες επιτυχίες του Παναθηναϊκού όλα αυτά τα χρόνια, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, έφυγε από τη ζωή σήμερα (19/3) το πρωί, μετά από μακρά νοσηλεία στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ. Ο "τυφώνας", όπως ήταν το παρατσούκλι του άλλοτε ισχυρού άνδρα του "τριφυλλιού", είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο και τον τελευταίο καιρό βρισκόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, δίχως να καταφέρει να συνέλθει ποτέ.

Σύσσωμος ο αθλήτικός κόσμος έστειλε τα συλληπητήριά του στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, όπως φυσικά και ο Πανιώνιος. ΠΑΕ και ΚΑΕ με ανακοίνωση που εξέδωσαν εξέφρασαν τη θλίψη τους για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου, δείχνοντας τον σεβασμό τους για τον πρώην πρόεδρο των "πρασίνων".

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ εκφράζει την θλίψη της για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου και συλλυπάται τους οικείους του.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ανήκε στην γενιά των παραγόντων του ελληνικού μπάσκετ και του αθλητισμού που κέρδισαν την αναγνώριση και τον σεβασμό των αντιπάλων τους για την αγάπη και το πάθος, με τα οποία υπηρέτησαν τον αγαπημένο σύλλογο τους, επί σειρά δεκαετιών και υπερβαίνοντας διαχρονικές αντιπαραθέσεις.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ εκφράζει στην οικογένεια και τους οικείους του Θανάση Γιαννακόπουλου, τα θερμά της συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του».

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια