Αθλητικά

Τα συγχαρητήρια του Πανιωνίου στον Παναγιώτη Γιαννάκη

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ανήκει πια στο Hall of Fame της FIBA και ο Πανιώνιος με ανακοίνωσή του έδωσε τα δικά του συγχαρητήρια στον "δράκο" του ελληνικού μπάσκετ, ο οποίος είχε μια σύντομη αλλά καθοριστική παρουσία ως παίκτης στον Ιστορικό, ενώ πέρασε από την ομάδα και σαν προπονητής. Διαβάστε αναλυτικά:

"Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. συγχαίρει τον Παναγιώτη Γιαννάκη που αποτέλεσε μέλος της ομάδας μπάσκετ, την περίοδο 1993-94 και προπονητή της, την περίοδο 2000-2001,  για την είσοδο του στο Hall of Fame της FIBA με την τάξη του 2021.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στην σύντομη θητεία του με την «κυανέρυθρη» φανέλα και ως συμπαίκτης του ανυπέρβλητου, Φάνη Χριστοδούλου, συντέλεσε στην συμμετοχή της ομάδας σε ημιτελικούς τριών διοργανώσεων (Κόρατς, πρωτάθλημα, κύπελλο), ενώ και από την θέση του στον πάγκο του Ιστορικού, οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση της 5ης θέσης.

Το αγωνιστικό πάθος και το ήθος του Παναγιώτη Γιαννάκη ταυτίστηκαν με την ένδοξη ιστορία του τμήματος μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ.

Η τιμητική είσοδος του στο Hall of Fame, αποτελεί φυσική κατάληξη της συνολικής παρουσίας και προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ και στην Εθνική ομάδα".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια