Αθλητικά

Σύσσωμη η κυανέρυθρη οικογένεια στην κοπή της πίτας του Ερασιτέχνη Πανιωνίου

Με μεγάλη επιτυχία για ακόμη μια φορά πραγματοποιήθηκε σήμερα (28/1) στη Λεόντειο Σχολή η κοπή της πίτας του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, σε μια λαμπερή εκδήλωση στην οποία το NSTV παρευρέθηκε ως χορηγός, εκπροσωπούμενο από τους Δημήτρη Πετρόπουλο και Ανδρέα Λεκάκη. 

Στη μεγάλη γιορτή των ερασιτεχνικών τμημάτων του Ιστορικού βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης αλλά και ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης, ενώ φυσικά εκπροσωπήθηκαν όλα τα τμήματα με την παρουσία προπονητών, εφόρων και μικρών και μεγάλων αθλητών.

Όσοι παρευρέθηκαν σήμερα στην εκδήλωση είχαν τη χαρά να απολαύσουν τραγούδια από την παραδοσιακή χορωδία και ορχήστρα του Εθνικού Ωδείου Αθηνών και Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Χορωδία, ενώ αμέσως μετά ακολούθησαν οι βραβεύσεις των τμημάτων, που για μία ακόμη χρονιά χάρισαν πάμπολλες διακρίσεις στο σύλλογο, καθώς φυσικά και η κοπή της πίτας.

Η εκδήλωση αυτή ήταν μια καλή αφορμή για να βρεθούν μαζί όλα τα μέλη του Ερασιτέχνη που δίνουν κάθε μέρα τον καλύτερο εαυτό τους για την ομάδα και ας ευχηθούμε το 2019, έτος μέσα στο οποίο ο Πανιώνιος κλείνει τα 129 χρόνια ιστορίας του, να φέρει ακόμη περισσότερες επιτυχίες για τον Ιστορικό.

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια