Αθλητικά

Συνεχίζονται οι ανανεώσεις στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του Πανιωνίου

Το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Πανιωνίου συνεχίζει τις ανανεώσεις, με τους Βασιλακόπουλο, Μακράκη και Λέλο να παραμένουν "κυανέρυθροι" και τη νέα χρονιά. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

"Στα «κυανέρυθρα» και τη νέα σεζόν ο Νίκος Βασιλακόπουλος

Το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Πανιωνίου Γ.Σ.Σμύρνης ανακοινώνει και επίσημα την επέκταση της συνεργασίας του, με το Νίκο Βασιλακόπουλο.

Ο 22χρονος κεντρικός θα ενισχύσει την ομάδα μας σε μεγάλο βαθμό τη νέα σεζόν, που θα τη βρει να αγωνίζεται στο Νότιο Όμιλο του πρωταθλήματος της Pre League.

Η δήλωση του Νίκου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι για δεύτερη χρονιά στην ομάδα του Πανιωνίου.

Ελπίζω να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας, ο καθένας ξεχωριστά, αλλά και όλοι μαζί ως σύνολο.

Περιμένω και εγώ και οι συμπαίκτες μου, με μεγάλη ανυπομονησία την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο, ώστε να έχουμε και τους Πάνθηρες στο πλάϊ μας, που γνωρίζουμε καλά πως είναι η μεγάλη δύναμη του Συλλογου.»

"Παραμένει στον Ιστορικό και ο Δήμος Μακράκης

Η διοίκηση του ανδρικού τμήματος βόλεϊ του Πανιωνίου Γ.Σ.Σμύρνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, την επέκταση της συνεργασίας του, με τον Δήμο Μακράκη.

Ο 25χρονος θα ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα μας, από τη θέση του ακραίου, στο πρωτάθλημα της Pre League, όπου άπαντες δουλεύουμε για την απόλυτη επίτευξη των στόχων μας.

Ακολουθεί η δήλωση του Δήμου: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στην ομάδα του Πανιωνίου. Με τα παιδιά είμαστε μία παρέα πάνω απ' όλα.

Το κλίμα και το πλάνο της ομάδας ήταν καταλυτικοί παράγοντες στην απόφαση μου να μείνω. Ειμαι σίγουρος πως με τη δουλειά που κάνουμε και τη συμπαράσταση του κόσμου θα πετύχουμε τους στόχους μας.

Εύχομαι να έχουμε ενα καλό πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς και διακοπές».

"Κυανέρυθρος» και ο Λέλος

Στον Πανιώνιο θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Παναγιώτης Λέλος.

Ο νεαρός θα ενισχύσει την ομάδα μας, από τη θέση του διαγωνίου, στο πρωτάθλημα της Pre League.

Ακολουθεί η δήλωση του Παναγιώτη: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στην ομάδα του Πανιωνίου και θα βάλω τα δυνατά μου να υλοποιήσουμε αυτό που δεν μπορέσαμε πέρυσι»

Gallery

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια