Αθλητικά

Συνεχίζει στο Μίλωνα ο Νίκος Πέττας

 

Ο Νίκος Ψυλέας μπορεί να κρέμασε τη φανέλα του και να συνεχίζει πλέον από το πόστο του γενικού αρχηγού, ένας άλλος όμως παίκτης του Μίλωνα με τεράστια εμπειρία, ο Νίκος Πέττας, παραμένει στο δυναμικό της ομάδας μπάσκετ, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος. 

Ο Νίκος Πέττας ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού συμμετέχοντας και στην πρώτη ομάδα. Έχει αγωνισθεί σε Απόλλωνα Πάτρας, Ηράκλειο, Αιγάλεω, Ολυμπιάδα Πατρών, Τρίκαλα, Κόροιβο, Δόξα Λευκάδας, Ψυχικό (2012-14 άνοδος Α2), Προμηθέα Πατρών (2014-17 άνοδοι από Β΄Εθνική σε Α2 και από Α2 σε Basket League), Διαγόρα Δρυοπιδέων (2017-2018 άνοδος στην Α2), Ιωνικό ΝΦ (άνοδος στη Β’) και Εθνικό, με τον οποίο είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της Β Εθνικής, πριν μετακινηθεί στο Μίλωνα.

Διαβάστε αναλυτικά:

"Ο ΑΟΝΣ Μίλων ανακοινώνει πως ο Νίκος Πέττας παραμένει στο δυναμικό του Συλλόγου και για την επόμενη σεζόν.

Ένας αθλητής για τον οποίον δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις θα είναι στη διάθεση του Coach Νίκου Καραγιάννη την επόμενη χρονιά και θα φορά τη φανέλα του Μίλωνα.

Ο Νίκος Πέττας δήλωσε:

‘’Ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας του Μίλωνα που ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους σε μένα και εγώ από την μεριά μου θα κάνω ότι μπορώ για να τους δικαιώσω. Και ελπίζω την επόμενη χρονιά να ολοκληρώσουμε τον στόχο που ξεκινήσαμε φέτος με επιτυχία αλλά δυστυχώς λόγω των συνθηκών δεν καταφέραμε να τον ολοκληρώσουμε. Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλους και γρήγορη επάνοδο στο άθλημα που όλοι αγαπάμε…’’

Καλή συνέχεια Νίκο".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια