Αθλητικά

Συνεχίζει με Ξεροβάσιλα η Ίριδα

Ο Βασίλης Ξεροβάσιλας θα κάθεται και του χρόνου στον πάγκο της Ίριδας, αφού ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα της πόλης μας. Ο έμπειρος προπονητής, οδήγησε την Ίριδα σε μια πολύ επιτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής ΕΣΠΕΔΑ, μιας και η ομάδα τερμάτισε στην πέμπτη θέση, χάνοντας την τελευταία αγωνιστική την είσοδό της στην τετράδα και τα πλέι οφ.

«Η διοίκησης της ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή Βασίλη Ξεροβασιλα για 2ο χρόνο ως επιστέγασμα της πετυχημένης πορείας της γυναικείας ομάδας την σεζόν 2018-2019.»

Φ. Ρουσσόπουλος: « Ακόμη ένα λιθαράκι για την άνοδο της ομάδας σε ψηλότερες θέσεις.»

Ο Γενικός Αρχηγός της Ίριδας και στυλοβάτης του συλλόγου, Φώτης Ρουσσόπουλος, δήλωσε  «Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικα αλλά και ως διοίκηση τον Βασίλη για την πετυχημένη συνεργασία μας . Διαθέτει ήθος σπάνιο για την εποχή μας , όραμα και πάνω απ', όλα δουλεύει πολύ μέσα στο γήπεδο και έξω από αυτό . Εμείς προσπαθούμε να του δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να κάνει σωστά την δουλειά του . Πιστεύω ότι και η φετινή χρονιά θα προσθέσει άλλο ένα λιθαράκι για την άνοδο της ομάδας σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα ".

Β. Ξεροβάσιλας: «Ακόμη ψηλότερα του χρόνου»

Από την πλευρά του, ο ίδιος ζωντανός θρύλος του Μεσσηνιακού βόλεϊ και του Ολυμπιακού που έχει περάσει από Ακρίτα Καλαμάτας, Καλαμάτα ΄80, Δραπετσώνα, Ολυμπιακό, Προοδευτική, Παλληνιακό, Ίωνες, σχολίασε για την ανανέωση της συνεργασίας με την Ίριδα:

«Ευχαριστώ την διοίκηση της Ιριδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει . Κάναμε μια εξαιρετική χρονιά με τις αθλήτριες και προσδοκώ μέσα από την προπόνηση αλλά και τις αθλητικές αρχές που διέπουν τον σύλλογο να φτάσουμε ακόμα ψηλότερα .

Το βόλεϊ είναι η μεγάλη μου αγάπη αλλά και μια επίπονη διαδικασία για την παραγωγή αθλητριών με ήθος , ικανότητες και μαχητικότητα που θα βοηθήσουν την κάθε προσωπικότητα να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της ζωής."

Πηγή: www.volleynews.gr

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια