Αθλητικά

Συνέχεια στις νίκες για τις κυανέρυθρες του Πανιωνίου στο βόλεϊ, 3-1 την Ευρυάλη στο ''Αρτάκης''

Γράφει η Δήμητρα Σέκη
Στο κλειστό Γήπεδο Αρτάκης στο πλαίσιο της Α2 Εθνικής η Γυναικεία Ομάδα Βόλλεϋ του Πανιωνίου ήρθε αντιμέτωπη με την Ευρυάλη. Ο Πανιώνιος κέρδισε την Ευρυάλη με 3-1 σετ, τα οποία διαμορφώθηκαν ως εξής: 1ο σετ 25-27, 2ο σετ 25-19, 3ο σετ 25-16, 4ο σετ 25-20. Εκεί βρέθηκε η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr – Επίσημου Χορηγού Επικοινωνίας των Ομάδων Βόλλεϋ του Πανιωνίου για να καλύψει το παιχνίδι.         
Ο Νίκος Κωστακόπουλος, Προπονητής του Πανιωνίου, δήλωσε ότι «Θα έπρεπε να είναι πιο βατό το παιχνίδι. Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα η ομάδα παρουσιάζει κάμψη. Υπάρχει έντονο ψυχολογικό φορτίο στις αθλήτριες. Είναι σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί με πολύ μεγάλο όνομα και πρέπει σε κάθε αγωνιστική να αποδεικνύουμε ότι είμαστε καλύτεροι και να κρατήσουμε την 1η θέση. Αυτό έχει γεμίσει με άγχος τα κορίτσια και δυστυχώς δεν παίζουμε τόσο καλά όσο θα έπρεπε. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, κρατάμε τη νίκη αυτή τη στιγμή. Πιστεύω θα τα καταφέρουμε στο τέλος».
Η Αγγελική Οικονομάκη, Παίχτρια του Πανιωνίου, δήλωσε ότι ήταν λίγο αγχωμένες. Δεν πήγε καλά το 1ο σετ, αλλά σημασία έχει ότι το γύρισαν το παιχνίδι και πήραν τα επόμενα τρία σετ. Την επόμενη αγωνιστική οι κυανέρυθρες παίχτριες παίζουν με την Παλλήνη εκτός έδρας. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς η Παλλήνη έχει δύσκολη έδρα, περίεργο γήπεδο, καλή ομάδα και καλό προπονητή

Share this Post:

Συντάκτης Δήμητρα Σέκη

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια