Κοινωνία

Συναυλία Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας στο Δημαρχείο Παπάγου

γράφει η Εριέλλα Χρυσού

Η Νέα Δημοκρατία, στο πλαίσιο συγκέντρωσης αγαθών πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους της Δυτικής Αττικής, με πρωτοβουλία του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, διοργάνωσε Μουσική Συναυλία Αλληλεγγύης στο Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στο Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού. Η είσοδος ήταν δωρεάν με μοναδικό αντίτιμο την προσφορά σε είδη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Αυγενάκης, Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής, ο Γιώργος Κουμουτσάκος, Τομεάρχης Εξωτερικών και ο Χρήστος Σταϊκούρας, Τομεάρχης Οικονομικών.

Στη συναυλία συμμετείχαν η σολίστ πιάνου Μιμή Ρουφογάλη και υπεύθυνη πολιτισμού του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και ο Παναγιώτης Μάλαμας και το συγκρότημά του.

Η Ζωή Ράπτη, Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας – Κόμματος, μίλησε στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr για την προσπάθεια αυτή, εξηγώντας πως πρόκειται για συνεργασία των Γραμματειών του κόμματος, τονίζοντας πως τόσο οι τοπικές όσο και οι νομαρχιακές οργανώσεις συμμετείχαν ενεργά με αποτέλεσμα να έχουν μέχρι τη στιγμή της συναυλίας ήδη παραδοθεί 49 τόνοι αγαθών. «Εκείνο που προέχει είναι η ενίσχυση του εθελοντισμού, είναι η ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης και είναι αυτό που επιδιώκουμε με όλες μας τις δυνάμεις γιατί στην οικονομική κρίση οι πολίτες χρειάζονται όλες τις πολιτικές παρατάξεις να είναι στο πλευρό τους ανθρώπινα» τόνισε, συμπληρώνοντας πως στο πλαίσιο αυτό και για τη συγκέντρωση ακόμα περισσότερων ειδών, τόσο η Μιμή Ρουφογάλη όσο και το συγκρότημα του Παναγιώτη Μάλαμα όπως και ο ίδιος συμμετείχαν αφιλοκερδώς στη συναυλία.

Τέλος, ο Τάσος Γαϊτάνης, Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοικήσης, τόνισε «πως ύστερα από αυτή τη μεγάλη καταστροφή, κανείς δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος και εκτός πλαισίου» και για αυτό γίνεται αυτή η μεγάλη γενικευμένη προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας ώστε να δωθεί όσο περισσότερη βοήθεια είναι δυνατό στους πληγέντες.

Gallery

Share this Post:

Συντάκτης Εριέλλα Χρυσού

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια