Αθλητικά

Συναντήθηκαν με Ζαμάνη οι Πάνθηρες

Συνάντηση με τον Νίκο Ζαμάνη είχαν οι Πάνθηρες, εν μέσω μιας πολύ κρίσιμης περιόδου όσον αφορά το μέλλον του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωσή τους, ο Νίκος Ζαμάνης ενημέρωσε τους οργανωμένους οπαδούς του Ιστορικού για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, ενώ με τη σειρά τους οι Πάνθηρες δε θέλησαν να κάνουν διάλογο, θέλοντας να αποφασίσουν για τη στάση που θα κρατήσουν στο μέλλον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Όπως είχε συμφωνηθεί στις συναντήσεις του Αυγούστου, στην Θύρα 3, η Συνέλευση του Panthers Club δέχθηκε το αίτημα της Π.Α.Ε Πανιώνιος για συνάντησή με τον Νίκο Ζαμάνη.

Από τους ανθρώπους της Συνέλευσης που δήλωσαν (σε ανοιχτή ψηφοφορία) την επιθυμία να παραστούν, επιλέχθηκαν άτομα απ’ όλες τις ηλικίες και εκπρόσωποι όλου του φάσματος του Συνδέσμου ούτως ώστε να πετύχουμε την πληρέστερη παρουσία στην συνάντηση.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε. Ακούσαμε τι είχαν να μας πουν ενώ από μεριά μας δεν μπήκαμε στην διαδικασία του διαλόγου. Τώρα, το επόμενο βήμα είναι να συζητηθούν αυτά που ειπώθηκαν εκεί και να αποφασιστεί η στάση του Συνδέσμου από δω και πέρα.

Αυτό θα γίνει στην Θύρα 3, την Τετάρτη 20:00.


Η συμμετοχή είναι η δυναμή μας. Πάνθηρες δυνατοί - Πανιώνιος ισχυρός.

Υ.Γ. Θα ακολουθήσει bar προς την ενίσχυση των πολλών και διαφόρων με τα οποία ασχολείται αυτή την περίοδο ο Σύνδεσμος και τα οποία θα ενημερώσουμε σύντομα.

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια