Κοινωνία

Συναγερμός για εξαφάνιση 17χρονης στη Νέα Σμύρνη

Τα ίχνη της 17χρονης εξαφανίστηκαν στις 14/04 από δομή στην περιοχή της Νέας Σμύρνης. Η ανακοίνωση από το "Χαμόγελο του Παιδιού".

Συναγερμός σήμανε στις αρχές για την εξαφάνιση 17χρονης, τα ίχνη της οποίας εξαφανίστηκαν στις 14 Απριλίου από δομή στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Το "Χαμόγελο του Παιδιού" ενημερώθηκε σήμερα, 20/04/2023, από τις Αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

 

Η Άννα Μαρία Γ. έχει ύψος 1,70 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν παντελόνι, άσπρη κοντή μπλούζα, γκρι μπουφάν και αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Συναγερμός για εξαφάνιση 17χρονης στη Νέα Σμύρνη

Share this Post:

Συντάκτης Πέτρος Περιμένης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια