Δημοτικά

Σύμπραξη με Λαρίσση εκ ΝΔ, αλλά εκλεκτός του ΚΙΝΑΛ(ΠΑΣΟΚ) στην Π.Ε.Δ.Α ο Τζουλάκης

Όσο και αν παρουσιάστηκε ως ανεξάρτητος πριν τις εκλογές ο Τζουλάκης, όσο και αν ειπώθηκε ότι έκανε δεξιά στροφή, όσο και αν συμπορεύεται με τον αναμφισβήτητα εκ δεξιών συνδυασμό Λαρίσση, δεν κατάφερε να βγάλει το μανδύα ΚΙΝΑΛ.

Όπως αναφέρει το έγκυρο parapolitika.gr αλλά και το toaerodromio.gr, ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης θα στηριχθεί, μεταξύ άλλων Δημάρχων, από το ΚΙΝΑΛ.

Πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ των δύο ιστοσελίδων και πιό συγκεκριμένα σύμφωνα με ένα απόσπασμα από το www.toaerodromio.gr :''[...]Ο δήμαρχος Ν. Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης επιλέχθηκε από το Κίνημα Αλλαγής να ηγηθεί του αυτοδιοικητικού συνδυασμού του στις εκλογές για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ).

''[...]Ο κ. Τζουλάκης παρέμεινε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα χρόνια και δεν είχε αποχωρήσει ούτε «λοξοκοιτάξει» προς το ΣΥΡΙΖΑ, όπως συνέβη μ’ άλλους δημάρχους του στην Αττική .Με την στάση, τη δράση και το χαρακτήρα του, όλα αυτά τα χρόνια όχι μόνο δεν είχε προκαλέσει ρήξεις και τριβές με συναδέλφους του, που πρόσκεινται σ΄ άλλους πολιτικούς χώρους, αλλά αντιθέτως σφυρηλάτησε και προσωπικές σχέσεις μαζί τους.Το ΚΙΝΑΛ θεωρεί ότι με την υποψηφιότητα του, όχι μόνο θα περιχαρακώσει απόλυτα το «χώρο» και δεν θα έχει « διαρροές» αυτοδιοικητικών που πρόσκεινται σ΄αυτόν αλλά τουναντίον θα αποκομίσει και «κέρδη» από τη διεισδυτικότητα του κ. Τζουλάκη τόσο προς τη ΝΔ όσο και προς τον ΣΥΡΙΖΑ.''

www.toaerodromio.gr

Τώρα βέβαια, γίνεται ακόμη πιό άχαρος ο ρόλος της σύμπραξης των Κουκά, Σαρδιανού, Καραγιάννη,Βολίκα και φυσικά του εκλεκτού της ΝΔ Λαρίσση με το Σταύρο Τζουλάκη, ο οποίος μάλιστα χαρακτηρίζεται ως διεισδυτικός και προς το ΣΥΡΙΖΑ!!, αλλά βέβαια είναι ΚΙΝΑΛ μπετόν!!.

Σίγουρα λοιπόν οι ''κυβερνητικοί'' του Λαρίσση, ΑΝ θέλουν, μπορούν να ''δούν'' ΚΑΙ προς ΣΥΡΙΖΑ υπό τον διεισδυτικό Τζουλάκη που είναι επικεφαλής τους.

Άλλωστε, προς ΚΙΝΑΛ ''βλέπουν'' θέλουν δεν θέλουν λόγω σύμπραξης.

Φτηνά τη γλήτωσε ο Καρυτινός την πολιτική πολυχρωμία ...

Φυσικά ένας "εκ δεξιών" μπορεί να έφυγε από τον Τζουλάκη, αλλά ο δρόμος είναι διπλής κατεύθυνσης...σύμφωνα με τον νόμο.

Δείτε τα σχετικά θέματα

https://www.parapolitika.gr/politiki/article/330426/ta-prosopa-pou-tha-stirixi-to-kinima-allagis-stis-dimotikes-ekloges/

https://toaerodromio.gr/politiki/article/54525/o-s-tzoylakis-ypopsifios-toy-kinimatos-allagis-gia-tin-peda/


Gallery

Share this Post:

Συντάκτης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια