Αθλητικά

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Πανιωνίου για την απώλεια του Βασίλη Σεβαστή

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Βασίλης Σεβαστής, έφυγε από τη ζωή σήμερα (8/4) προσβεβλημένος από κορωνοϊό και ο Πανιώνιος αποχαιρέτησε με ανακοίνωση τον πρώην αθλητή του, ο οποίος είχε πετύχει σημαντικές διακρίσεις με τα "κυανέρυθρα". Αναλυτικά:

"Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. και το τμήμα Στίβου εκφράζουν την οδύνη τους για τον θάνατο του Βασίλη Σεβαστή που υπήρξε αθλητής του συλλόγου και πέτυχε σπουδαίες διακρίσεις με την «κυανέρυθρη» φανέλα σε πανελλήνια πρωταθλήματα και Μεσογειακούς αγώνες. Ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, ως αθλητής του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ. ήταν πανελληνονίκης στο δέκαθλο, το 1969 και το 1974, ενώ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ίδιο αγώνισμα στους Μεσογειακούς αγώνες το 1971.

Η οικογένεια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ. αποχαιρετά έναν εξαίρετο αθλητή που διακρίθηκε για τις αγωνιστικές επιδόσεις του και το ήθος του, εντός και αγωνιστικών χωρών, με την συνεχή συμμετοχή του στα κοινά του ελληνικού αθλητισμού και του στίβου, ενώ συλλυπάται θερμά τους οικείους του Βασίλη Σεβαστή.

Ο εκλιπών ήταν ο τρίτος πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ που ανήκε και είχε προέλθει από την οικογένεια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ., μαζί με τον Ηλία Μισαηλίδη και τον Γιώργο Μαρσέλο.

Η διοίκηση του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ. θα αποστείλει στεφάνι στην κηδεία του Βασίλη Σεβαστή.

Καλό ταξίδι, Βασίλη".

Share this Post:

Συντάκτης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια