Κοινωνία

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Σεπτέμβριος 2014

Αγαπητοί γονείς,

Οι καλοκαιρινές διακοπές τελείωσαν κι άλλη μια σχολική χρονιά ξεκινά. Ευχόμαστε να είναι μια χρονιά καλή, δημιουργική, όμορφη για όλους, προπάντων για τα παιδιά μας.
Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε τα παιδιά της Α΄τάξης στη σχολική μας κοινότητα. Ευχόμαστε στους μικρούς μαθητές καλή αρχή, καλή πρόοδο στο Δημοτικό και καλωσορίζουμε τους γονείς τους στη μεγάλη μας παρέα. Ο σύλλογός μας υπόσχεται ότι θα είναι και φέτος δίπλα στους μαθητές του σχολείου μας και στις οικογένειές τους, πιο δραστήριος και δυναμικός, το απαιτούν άλλωστε κι οι καιροί.
Σας χρειαζόμαστε όλους και στηριζόμαστε όπως κάθε χρόνο στην ενεργό συμμετοχή και παρουσία σας για να κατακτήσουμε μαζί ακόμα πιο πολλά για το σχολείο και τα παιδιά μας.

Τα πολιτιστικά μας τμήματα ( θέατρο, μοντέρνοι & παραδοσιακοί χοροί, σκάκι, πινγκ πονγκ, εικαστικά, εργαστήρι κουκλοθέατρου, χορωδία, μουσικοπαιδαγωγικό κ.α ) θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτώβρη. Για το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων, το ωράριο λειτουργίας της δανειστικής μας βιβλιοθήκης, την ημερομηνία της καθιερωμένης ετήσιας φωτογράφισης και της τακτικής Γενικής Συνέλευσης, θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά με σχετικές ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες.

Τον Οκτώβριο επίσης, θα ξεκινήσει και η συγκέντρωση αγαθών πρώτης ανάγκης για τη « Γωνιά Αγάπης », χάρη στην οποία εδώ και τρία χρόνια βοηθούνται οικογένειες του σχολείου μας. Με την ευκαιρία, σας ενημερώνουμε πως όσοι δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στα έξοδα για τα βασικά σχολικά είδη ( τετράδια, μολύβια, γόμες… ) μπορούν να απευθύνονται στον Διευθυντή του σχολείου, όπου σε συνεργασία με το σύλλογο και με τη διακριτικότητα που επιβάλλεται θα μπορέσουν να βοηθηθούν.

Η ετήσια συνδρομή στο Σύλλογο παραμένει στα 10 ευρώ ανά οικογένεια. Επειδή αποτελεί το βασικότερο έσοδό μας προς όφελος πάντα των παιδιών μας, καλό θα είναι η καταβολή του ποσού να γίνει το συντομότερο δυνατό. 
Σας υπενθυμίζουμε ότι για τη δράση του συλλόγου μας μπορείτε να ενημερώνεστε και ηλεκτρονικά από το blogspot μας (7dsns.blogspot.gr ), καθώς κι από την ομάδα μας στο facebook ( 7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ (κλειστή ομάδα) ). Επίσης, μέλη του ΔΣ θα βρίσκονται τα πρωινά έξω από την κεντρική είσοδο του σχολείου, στη διάθεσή σας για διευκρινήσεις, πληροφορίες κι οτιδήποτε άλλο σας απασχολεί και αφορά το σύλλογο.
Τα μέλη του ΔΣ και τα αντίστοιχα στοιχεία με τα οποία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί τους είναι τα εξής:

Τηλ E-mail . 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΕΚΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ 6948-212474 mdekoulou@mdlz.com 
ANTIΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΤΣΙΦΑΣ ΣΤΑΘΗΣ 6944-273039 skatsi@biol.voa.gr 
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗ ΤΑΝΙΑ 210-9314393 taniampejlivanidi@gmail.com 
ΤΑΜΙΑΣ: ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΑΡΙΑ 6944-888143 ma_apostolu@yahoo.gr 
ΤΑΜΙΑΣ Β΄: ΑΥΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ 6936-575794 
ΕΦΟΡΟΣ: ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 6937-560000 sv1gsu@gmail.com 
ΜΕΛΟΣ: ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΤΑΚΗΣ 6977-708511 takistheodosiadis@yahoo.gr 
ΜΕΛΟΣ: ΠΑΡΕΛΛΗΣ ΑΛΕΚΟΣ 6937-176959 alekos29@gmail.com


Καλή αρχή,
καλή και δημιουργική σχολική χρονιά

Το Δ.Σ.

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια