Αθλητικά

Συγκεντρώνουν παιχνίδια για τα παιδιά οι Πάνθηρες πριν τους αγώνες του Πανιωνίου!

Σε μία ακόμη πολύ ξεχωριστή πρωτοβουλία από μέρος τους, εν όψει και των εορτών, οι Πάνθηρες θα συγκεντρώσουν παιχνίδια στα πλαίσια των αγώνων των ομάδων του Πανιωνίου αυτό το Σαββατοκύριακο για να τα μοιράσουν σε παιδιά οικογενειών που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τους τα παρέχουν. 

Έτσι λοιπόν, καλούν τον κόσμο να φέρει μαζί του είτε παλιά είτε καινούρια παιχνίδια, τα οποία θα δώσουν μεγάλη χαρά σε πολλά παιδιά αυτές τις γιορτινές μέρες. Η συγκέντρωση των παιχνιδιών θα γίνει πριν από τον αγώνα βόλεϊ του Σαββάτου (18/12, 18:00), πριν από το παιχνίδι της ποδοσφαιρικής ομάδας την Κυριακή (19/12, 13:00-15:00) αλλά και την Τετάρτη (22/12, 20:00-22:00) στον Σύνδεσμο των Πανθήρων.

Πολλά συγχαρητήρια για αυτήν την πρωτοβουλία!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το ερχόμενο διήμερο θα βρεθούμε στα γήπεδα για να στηρίξουμε τις ομάδες μας.

Με το σκεπτικό πως οι αγώνες είναι στην έδρα μας και πως την επόμενη εβδομάδα έχουμε Χριστούγεννα, αποφασίσαμε ως Σύνδεσμος, να κάνουμε συλλογή παιχνιδιών για παιδιά οικογενειών που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τους τα παρέχουν.

Σκεφτήκαμε πως κανένα παιδί δεν θα έπρεπε να στερείται της χαράς ενός δώρου, τέτοιες μέρες. Δυστυχώς όμως (η σκληρή πραγματικότητα) είναι ότι πολλά μικρούλια δεν θα ζήσουν αυτό το όμορφο συναίσθημα.

Η απόφαση λοιπόν ήταν να καλέσουμε τον κόσμο της ομάδας, του Συλλόγου, να φέρει παιχνίδια στους αγώνες. Εμείς, να τα συλλέξουμε και να τα πάμε πόρτα πόρτα, εκεί που ήδη έχουμε εντοπίσει εκείνους τους ανθρώπους με ανάγκη.

Τα παλιά αχρησιμοποίητα παιχνίδια των παιδικών μας χρόνων, τα παλιά παιχνίδια των δικών μας παιδιών ή και καινούρια σε κουτιά. Όπως και να’ ναι, είναι σίγουρο πως μπορούν να φέρουν την λάμψη στα μάτια των νέων τους κατόχων.

Νομίζουμε πως όσο το θέλουμε εμείς στους Πάνθηρες άλλο τόσο το θέλουν και όλοι στον Πανιώνιο!

Σας περιμένουμε με τα παιχνίδια σας :

• Το Σάββατο πριν τον αγώνα βόλεϊ (18:00) στις εισόδους του κλειστού γυμναστηρίου «Ανδρέας Βαρίκας».

• Την Κυριακή από 13:00 έως 15:00 στον Σύνδεσμό μας (οδός Αγίου Ανδρέου, Νέα Σμύρνη, ανάμεσα εισόδου κλειστού γυμναστηρίου «Ανδρέας Βαρίκας» και εισόδου Θυρών 2&3 του ποδοσφαιρικού γηπέδου).

• Την Τετάρτη από 20:00 έως 22:00 στον Σύνδεσμό μας (οδός Αγίου Ανδρέου, Νέα Σμύρνη, ανάμεσα εισόδου κλειστού γυμναστηρίου «Ανδρέας Βαρίκας» και εισόδου Θυρών 2&3 του ποδοσφαιρικού γηπέδου).

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

Panthers Club 1983"

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια