Αθλητικά

Συγχαρητήρια από τον Δήμαρχο Σταύρο Τζουλάκη σε Πανιώνιο και Μίλωνα

Ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης εξέφρασε τα συγχαρητήρια του για την άνοδο των ομάδων μπάσκετ του Πανιωνίου και του Μίλωνα στην Elite League.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Σταύρου Τζουλάκη για την άνοδο του Πανιωνίου στην Elite League

Η συνέπεια και η προσπάθεια που καταβάλλουν το Προεδρείο, ο προπονητής και οι παίκτες του «ιστορικού» επισφραγίστηκαν με την άνοδο της ομάδας μας στην Elite League. Eίμαστε όλοι περήφανοι για τον Πανιώνιο και βέβαιοι ότι οι επιτυχίες θα συνεχιστούν και στα μεγάλα σαλόνια. Ο Δήμος Νέας Σμύρνης στέκεται πάντα δίπλα στην ομάδα προς όφελος του αθλητισμού και των παιδιών μας. Συγχαρητήρια από καρδιάς σε όλους όσοι συνετέλεσαν στην τεράστια αυτή επιτυχία.

Συγχαρητήρια από το Δήμαρχο Σταύρο Τζουλάκη στο Μίλωνα για την άνοδό του στην Elite League

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, τον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Μίλωνα που με υπερπροσπάθεια και χωρίς καμία ήττα κατόρθωσαν να ανέβουν στην Α2 κατηγορία, για πρώτη φορά μετά από δεκαέξι χρόνια. Η πορεία τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς ήταν εξαιρετική όπως και η στήριξη του κόσμου, που δεν σταμάτησε να πιστεύει σ’ αυτούς. Είμαι βέβαιος πως οι επιτυχίες θα συνεχιστούν δικαιώνοντας τη σκληρή προσπάθεια όλων.

Share this Post:

Συντάκτης Πέτρος Περιμένης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια