Αθλητικά

Super League 2-Football League: Δεν κάνει πίσω για την αναδιάρθρωση ο Αυγενάκης

Πρόσφατα οι εκπρόσωποι των ομάδων της Super League 2 δήλωσαν αρνητικοί στο να υπάρξει συγχώνευση με τη Football League και να γίνει αναδιάρθρωση των κατηγοριών, όμως ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Ελευθερία" άφησε να εννοηθεί πως το πλάνο αναμένεται να προχωρήσει.

Η υπόθεση φυσικά αφορά άμεσα και τον Πανιώνιο και την προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα εκεί που ανήκει, στα "σαλόνια" του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού σε περίπτωση αναδιάρθρωσης ο Ιστορικός "κερδίζει" μία κατηγορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Αυγενάκη:

"Την πρότασή μας επίσημα την έχουμε καταθέσει, έχει έρθει ως σχέδιο νόμου και έχει ολοκληρωθεί η διαβούλευση. Αυτό είναι προϊόν συζήτησης με όλους τους εμπλεκόμενους. Με εκπροσώπους της Super League 2, της Football League, την ΕΠΟ και βέβαια το Υφυπουργείο Αθλητισμού. Σε ελάχιστες εβδομάδες έρχεται το νομοσχέδιο στη Βουλή. Υπήρξε πρόσφατα μια διαφορετική πρόταση από κάποιους εμπλεκόμενους, θα κάνουμε μια συνάντηση μαζί τους αφού ζήτησαν συνάντηση, αλλά από εκεί και πέρα προέχει η δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα και με πολύ προσεχτικά βήματα θα προχωρήσουμε μπροστά".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια