Αθλητικά

Super League 1: Πάμε για σέντρα στις 6 Ιουνίου!

Την επανέναρξη του πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου αποφάσισε το ΔΣ της Super League 1 στη σημερινή (18/5) του τηλεδιάσκεψη.

Οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας, που ήδη εδώ και ημέρες έχουν αρχίσει προπονήσεις, αποφάσισαν από κιοινού να επιστρέψουν στη δράση το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιούνη και η πρότασή τους αυτή θα τεθεί υπόψιν της κυβέρνησης, ενώ θα πρέπει να δοθεί και η έγκριση από την υγειονομική επιτροπή, η οποία θα πρέπει να βγάλει ειδικό πρωτόκολλο για τη διεξαγωγή των αγώνων.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, το πρωτάθλημα αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 19 Ιουλίου, ενώ πιθανότατα μετά τη λήξη των πλέι οφ και πλέι άουτ θα διεξαχθεί και ο τελικός του Κυπέλλου. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, η εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ. κ. Κάτια Κοξένογλου εξελέγη ομόφωνα στη θέση της αναπλ. προέδρου του Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής.

Η βαθμολογία του Πρωταθλήματος Super League 2019-2020, για τις θέσεις 7-14, επικυρώθηκε κατά πλειοψηφία.

Ομόφωνα προτείνεται ως ημερομηνία έναρξης των Play Off και των Play Out της Super League το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου και θα αποσταλεί σχετικό αίτημα προς έγκριση από τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς.

Ομόφωνα αποφασίστηκε η συμμετοχή της Super League στο World Leagues Forum.

Η συζήτηση επί των χορηγικών παροχών θα πραγματοποιηθεί στο επόμενο Δ.Σ. της Super League".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια