Εκλογικά

Στο ''Σάββα'' στην Πλατεία, για την έναρξη του καλοκαιριού η ΔΗΜ.Τ.Ο της Νέας Δημοκρατίας

Γράφει η Εριέλλα Χρυσού

 

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας και ο πρόεδρός της Γρηγόρης Μαρινάκης διοργάνωσαν στο ψητοπωλείο «ο Σάββας» μία βραδιά με φαγητό και ποτό για τα μέλη της Τ.Ο.

Μέλη και φίλοι συγκεντρώθηκαν και πέρασαν μια ευχάριστη βραδιά συνομιλώντας με εκπροσώπους του κόμματος που θέλησαν να γιορτάσουν μαζί τους και να μοιραστούν απόψεις και σκέψεις.

Στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr μίλησε ο πρόεδρος Γρηγόρης Μαρινάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στη μεγάλη συμμετοχή παρά τις δυσκολίες της εργάσιμης ημέρας στην οποία οργανώθηκε η συγκέντρωση και στις δύσκολες μέρες αλλά και στα καινούργια μέτρα που δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Η Βουλευτής της Ν.Δ. Άννα Καραμανλή εξέφρασε τη χαρά της για τη συσπείρωση του κόσμου του κόμματος καθώς αυτό θεώρησε πως εκφράζει την πίστη του κόσμου πως η Ν.Δ. μπορεί να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο, τονίζοντας πως οι Τ.Ο. είναι οι αγωνιστές και οι στυλοβάτες του κόμματος.

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, πρώην Υπουργός, αναφερόμενος στον «ασφυκτικό κλοιό» στον οποίο βρίσκεται η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, τόνισε και αυτός πως η Ν.Δ. μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στο ξέφωτο, λέγοντας την αλήθεια και συνδυάζοντας το παλιό με το νέο.

Ο Γραμματέας του κόμματος, υπεύθυνος για τις παραγωγικές τάξεις, Βασίλης Ξυπολυτάς τόνισε πως οι προσπάθειες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων δεν είναι μόνο κομματική υπόθεση καθώς πρόκειται πλέον για θέμα κοινωνικό, ενώ χαρακτήρισε τον πρόεδρο της τοπικής παράδειγμα για τις οργανωτικές του προσπάθειες.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι πρώην Υπουργοί Νίκος Δένδιας και Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

 

Share this Post:

Συντάκτης Εριέλλα Χρυσού

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια