Αθλητικά

Στο νοσοκομείο της Σύρου ο Φάνης Χριστοδούλου

Στο καρδιολογικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου της Σύρου διακομίστηκε εκτάκτως χθες βράδυ ο Φάνης Χριστοδούλου με ενοχλήσεις στο στήθος.

Ο εμβληματικός άλλοτε μπασκετμπολίστας του Πανιωνίου αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο στήθος και διακομίσθηκε εκτάκτως από την Πάρο στη Σύρο, όπου εισήχθη στο καρδιολογικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου του νησιού. 

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή και ο ίδιος δε διατρέχει κίνδυνο. Ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά!

Στο πλευρό του ο Πανιώνιος

Λίγο μετά την είδηση της περιπέτειας της υγείας του "μπέμπη" του ελληνικού μπάσκετ, ο Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση ευχόμενος περαστικά στον άνθρωπο που έγραψε ιστορία με την κυανέρυθρη φανέλα:

"Η οικογένεια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ. Σ. Σ βρίσκεται στο πλευρό του Φάνη Χριστόδουλου και του αποστέλλει τα θερμότερα περαστικά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ένας από τους κορυφαίους παίκτες του Ιστορικού, όλων των εποχών. 

Οι ευχές ταχείας ανάρρωσης από όλους τους Πανιώνιους συνοδεύουν τον μπέμπη του ελληνικού μπάσκετ και αποτελεί κοινό “πιστεύω” ότι η κυανέρυθρη καρδιά του θα χτυπά πάντα, δυνατά¨.

Share this Post:

Συντάκτης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια