Αθλητικά

Στο κλειστό του ΑΟΝΣ ''Μίλων'' έγιναν τα ημιτελικά Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βόλλευ Εφήβων

Γράφει η Εριέλλα Χρυσού
 
Στο Κλειστό Γυμναστήριο του Μίλωνα «Κροίσος Πέρσης» στη Νέα Σμύρνη διοργανώθηκε από τον ΑΟΝΣ Ο Μίλων η Ημιτελική Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων Βόλλεϋ. Το «τουρνουά» διεξήχθη από τις 17 έως τις 21 Φεβρουαρίου και συμμετείχαν οι ΓΕ Ηρακλείου, ΑΟ Αθλοπαιδιών ΚΩ, ΕΑ Πατρών, ΑΣ Πανερυθραϊκός και φυσικά ο οικοδεσπότης ΑΟΝΣ Ο Μίλων.
Η διαδικτυακή τηλεόραση της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr, χορηγός επικοινωνίας των αγώνων, κάλυψε με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις τους αγώνες μεταξύ των ομάδων, παρέχοντας παράλληλα live streaming στον τελευταίο αγώνα της διοργάνωσης που διεξήχθη μεταξύ ΕΑ Πατρών και ΑΟΝΣ Ο Μίλων.
Στους Εριέλλα Χρυσού, Δήμητρα Σέκη και Ανδρέα Λεκάκη μίλησαν οι εκπρόσωποι της διοίκησης του Μίλωνα Μιχάλης Σακελλαρίδης, Γ.Γραμματέας, και Χάρης Ιατρόπουλος, έφορος βόλλεϋ και μέλος του ΔΣ της ομάδας, σχολιάζοντας το τουρνουά, τη συμμετοχή αλλά και τις επιτυχίες του Μίλωνα.
Από όλες τις ομάδες που συμμετείχαν μίλησαν προπονητές, παίχτες και παράγοντες για τους αγώνες, τις ελπίδες και τις φιλοδοξίες τους.
Στο γήπεδο του Μίλωνα, εκτός από πολλούς φίλαθλους, βρέθηκαν εκπρόσωποι πολλών σωματείων της Νέας Σμύρνης και όχι μόνο για να παρακολουθήσουν τη διοργάνωση, αλλά και παλαιότερες φυσιογνωμίες του ελληνικού βόλλεϋ, όπως μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Γόντικας, που μίλησε στο www.nstv.gr για τη διοργάνωση, το επίπεδο των ομάδων, αλλά και για τις προοπτικές του ελληνικού βόλλεϋ.
Τα εισιτήρια για την τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων Βόλλεϋ κέρδισαν η ΕΑ Πάτρα και ο ΑΣ Πανερυθραϊκός. 

Share this Post:

Συντάκτης Εριέλλα Χρυσού

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια