Αθλητικά

Στο Καφέ Cake Το Ανδρικό Βόλλευ του Ιστορικού για την Πίτα του και για...δηλώσεις

Γράφει η Ελπίδα Μηναδάκη

 

Στο καφέ Cake στην πλατεία Νέας Σμύρνης η ομάδα βόλεϊ αντρών του Πανιωνίου ΓΣΣ συγκεντρώθηκε για να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου για τις επιτυχίες της για τη χρονιά 2015. Το Cake, ένας εκ των χορηγών των ομάδων, «γλύκανε» παίκτες αλλά και φίλους της ομάδας που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Η διαδικτυακή τηλεόραση της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr, χορηγός επικοινωνίας των ομάδων βόλεϊ, μίλησε με αθλητές, αθλήτριες αλλά και παράγοντες της ομάδας για το παρόν και το μέλλον της.

Ο Γιάννης Στυλιανού, παίκτης της ομάδας βόλεϊ Πανιωνίου, υπογράμμισε πως η παρουσία της ομάδας στη Α2 για το 2015 ήταν αναγνωριστική, με αρχικό στόχο να αποκλειστεί ο κίνδυνος του υποβιβασμού όσο πιο νωρίς γίνεται. Ο στόχος αυτός φαίνεται να έχει επιτευχθεί, τόνισε, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να υπάρχουν βλέψεις για υψηλότερη κατάταξη στην τελική κατηγορία.

Ο Αργύρης Ψάρρας, προπονητής των αντρών, σχολίασε την άνοδο στην Α2, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως η παραμονή στην κατηγορία φαίνεται να έχει ήδη επιτευχθεί.

Το παρόν έδωσαν και αθλήτριες του βόλεϊ γυναικών του Ιστορικού, με την Αν-Μαρί Λεζινώ να δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τους κόπους και τα αποτελέσματα της ομάδας της μέχρι σήμερα.

Τέλος, ο Δημήτρης Μιχαϊλίδης, γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη, μίλησε για την διαφορετικότητα αλλά και την επιτυχία της φετινής προσπάθειας συνολικά του τμήματος βόλεϊ του Πανιωνίου, υπογραμμίζοντας τη βελτίωση των οικονομικών αλλά και την προστιθέμενη αξία που δίνουν οι χορηγοί, όπως το Cake, αλλά και ο χορηγός επικοινωνίας www.nstv.gr.

Share this Post:

Συντάκτης Ελπίδα Μηναδάκη

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια