Αθλητικά

Στο 5ο Σετ ''καθάρισαν'' τα κορίτσια βόλλευ του Πανιωνίου τους Ιωνες στο Αρτάκης

Γράφει η Δήμητρα Σέκη
Στο κλειστό Γήπεδο Αρτάκης στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής η Γυναικεία Ομάδα Βόλλεϋ του Πανιωνίου ήρθε αντιμέτωπη με τους Ίωνες. Ο Πανιώνιος κέρδισε τους Ίωνες  με 3-2 σετ, τα οποία διαμορφώθηκαν ως εξής: 1ο σετ 21-25, 2ο σετ 25-21, 3ο σετ 25-21, 4ο σετ 23-25, 5ο σετ 15-10. Εκεί βρέθηκε η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr – Επίσημου Χορηγού Επικοινωνίας των Ομάδων Βόλλεϋ του Πανιωνίου για να καλύψει το παιχνίδι.              
Η Αντιγόνη Τσουμίτα, Παίχτρια του Πανιωνίου, εξέφρασε τη χαρά της ομάδας της για τη νίκη. Δήλωσε ότι δυσκολεύτηκαν αρκετά οι κυανέρυθρες παίχτριες με τους Ίωνες. Τους υπολόγιζαν αρκετά, καθώς είχαν και μια παίχτρια που έχει περάσει από Α1 οπότε περίμεναν ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι. Κάποια σημεία ο Πανιώνιος δεν τα διαχειρίστηκε σωστά, θα μπορούσε να έχει καλύτερο αποτέλεσμα. Την επόμενη αγωνιστική παίζουν με τον Ιωνικό στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Το Διαδικτυακό κανάλι της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr εύχεται καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες στη Γυναικεία Ομάδα Βόλλεϋ του  Πανιωνίου

Share this Post:

Συντάκτης Δήμητρα Σέκη

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια