Αθλητικά

Στίβος: Δεύτερη θέση για τον Πανιώνιο στους Διασυλλογικούς Αγώνες

Στους Διασυλλογικούς Αγώνες Στίβου που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο (7-8/5) που μας πέρασε, ο Πανιώνιος κατέλαβε τη δεύτερη θέση στη συνολική κατάταξη και την πρώτη στην κατηγορία των Γυναικών, με τους αθλητές και τις αθλήτριές του να κερδίζουν ξανά πολλά μετάλλια και να χαρίζουν σημαντικές διακρίσεις στο σύλλογο. 

Διαβάστε αναλυτικά την ενημέρωση του τμήματος:

"Με συμμετοχή 50 Σωματείων της Δυτικής Αττικής, Πειραιά και Νήσων, διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο οι αγώνες της μεγάλης κατηγορίας του Στίβου. Ο Σύλλογός μας τηρώντας την παράδοση, ήρθε 1ος στην κατηγορία των Γυναικών. Στην συνολική κατάταξη κατέλαβε την 2ηθέση, αν και υπήρξαν σημαντικές απουσίες.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους, αθλητές και προπονητές, για την προσπάθεια που καταβάλλουν.

Ιδιαίτερη μνεία στον Βασίλη Μυριανθόπουλο, που συνεισέφερε τρία μετάλλια, τον Γιάννη Ρούσση, την Ισαβέλλα Κοτσαχείλη, την Λάβι Ζυλαλί και την Παναγιώτα Βενιέρη, που επίσης αγωνίστηκαν σε τρία αγωνίσματα, κατακτώντας μετάλλια. Μετάλλια επίσης κατέκτησαν η Νίκη Ναξάκη, η Κατερίνα Βαγενά, ο Χαράλαμπος Κανέλλης, η Ελένη Τζήκα και οι ομάδες μας στις Σκυταλοδρομίες 4χ100 των Ανδρών και 4χ100 και 4χ400 Γυναικών.

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ."

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια