Εκλογικά

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε με τους λαϊκιστές, τυχοδιώκτες και φασίστες

                     Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε με τους λαϊκιστές, τυχοδιώκτες και φασίστες

του Λουκά Γεωργιάδη

          Σε δύο εβδομάδες ο ελληνικός λαός καλείται στην κάλπη για να βάλει τη σφραγίδα του ώστε να συντελεστεί στη χώρα μια ουσιαστική πολιτική αλλαγή, η οποία θα αποτελέσει το συστατικό στοιχείο για την επιστροφή στην κανονικότητα.

          Στις 7 Ιουλίου, ο κυρίαρχος ελληνικός λαός καλείται να κάνει έναν απολογισμό των 53 μηνών μιας επικίνδυνης και ανερμάτισης κυβερνητικής κυβέρνησης. η οποία σε δύο χρόνους μέσα στο 2015 και έπειτα, προκάλεσε τεράστια οικονομική ζημία άνω των 200 δισ. ευρώ, ενώ αποπειράθηκε να εφαρμόσει πρακτικές Μαδούρο σε μια χώρα που ανήκει στον σκληρο πυρήνα της ευρωπαϊκής οικογένειας και διακρίνεται από τις αρχές της αστικής δημοκρατίας.

          Στις Ευρωεκλογές, στις Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαίου και της 2ας Ιουνίου, το εκλογικό σώμα έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα ρίχνοντας στη μαύρη σακούλα του παραβάν τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ και όσων είχαν κατέλθει στις εκλογικές διαδικασίες του 2014 κουνώντας το λάβαρο του αντιμνημονιακού αγώνα. Το ίδιο έκαναν και οι πολιτικοί απατεώνες των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το 2015, όταν ανέβαλαν την εξουσία και κόντεψαν να στείλουν τη χώρα στα Τάρταρα. Αλλά και μετά τον Σεπτέμβριο του 2015, το μόνο που έκαναν ήταν να οδηγήσουν με ταχύτατα βήματα τη χώρα προς τον γκρεμό διαλύοντας την ελληνική κοινωνία και κυρίως τη μεσαία τάξη.

          Τα απολειφάδια της... άνω και κάτω πλατείας Συντάγματος που πρωταγωνιστούσαν στις κινητοποιήσεις της περιόδου 2010-2014, φαίνεται ότι σιγά σιγά παίρνουν τη θέση που τους αρμόζει. Τυχοδιώκτες, ψεύτες και φασίστες ερυθμού ή μαύρου χρώματος, κατάφεραν να "χτίσουν" καριέρες και περιουσίες κεφαλαιοπιοώντας την άγνοια, την ανευθυνότητα, την αμετροέπεια και την απογοήτευση του εκλογικού σώματος. Αμόρφωτα κατακάθια, ξετσίπωτοι τυχοδιώκτες και φασιστοειδή του υποκόσμου κατάφεραν να διαμορφώσουν συνθήκες πλήρους "τσογλανοποίησης" της ελληνικής κοινωνίας.

          Η Ιστορία πρέπει να είναι αμείλικτη απέναντι σε όλους αυτούς τους σαλτιμπάγκους που κατόρθωσαν να παρασύρουν σχεδόν το 60% του εκλογικού σώματος με ψέματα, απάτες και... ψευτοτσαμπουκά. Τώρα, φαίνεται ότι έχει έρθει η ώρα για να υπάρξει μια... διορθωτική κίνηση στην κάλπη, αν και η ζημιά που έχει προκληθεί είναι τεράστια σε όλα τα επίπεδα. Η εποχή της ανισορροπίας και των ανισόρροπων επιλογών πρέπει να τελειώσει οριστικά στις 7 Ιουλίου. Εκείνη τη μέρα ψηφίζουμε για να εξαφανιστούν από το πολιτικό προσκήνιο όσο γίνεται περισσότεροι απ΄ όλους αυτούς που... δίδαξαν την απάτη, τον τυχοδιωκτισμό, τον φασισμό και την αλητεία.

          Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε με το θλιβερό χθες μιας συμμορίας τυχάρπαστων που επί 53 μήνες έτρωγαν και έπιναν εις βάρος των πολιτών. Η 7η Ιουλίου πρέπει να αποτελέσει μια νέα αφετηρία όπου θα πάρουν το μάθημα τους όσο γίνεται περισσότεροι λαϊκιστές, τυχοδιώκτες και φασίστες. Εκείνη τη μέρα, η αποκαθήλωση της πιο χυδαίας πολιτικής συμμορίας που κυβέρνησε τη χώρα πρέπει να είναι πανηγυρική και να ισοδυναμεί με εθνική εορτή! Κανείς δεν πρέπει να λείψει από την κάλπη. Ας ψηφίσουν πρώτα "μαυρίζοντας" το σημερινό συνονθεύλευμα και μετά ας πάνε για μπάνιο και για... ούζα! 'Όλοι οι πολίτες πρέπει επίσης να συνειδητοποιήσουν ότι στο πολιτικό σκηνικό της χώρας δεν έχουν θέση τύποι σαν τον Βαρουφάκη, αλλά ούτε και οι φασίστες ή οι απατεώνες που βλέπουν τη... σωτηρία της χώρας μέσα από την έξοδο από την Ευρωζώνη και τη σύνδεση της με τη Ρωσία. Επιπλέον, δεν μπορούμε να ψηφίσουμε τύπους που έχουν το φάρμακο της φαλάκρας ή δίνουν τέλος στους πόνους της μέσης!

          Σε λίγες ημέρες οι πολίτες καλούνται να κοιταχτούν στον καθρέφτη και όσοι ψήφισαν τη συμμορία του... σκαφάτου, να αναλογιστούν τη ζημιά που έχουν προκαλέσει στις επόμενες γενιές με την επιλογή που έκαναν το 2015. Το επόμενο κοινοβούλιο πρέπει να έχει όσο γίνεται λιγότερους λαϊκιστές, τυχοδιώκτες, απατεώνες και φασίστες. Είναι χρέος κάθε υπεύθυνου πολίτη προς τον εαυτό του, την οικογένεια του και τις επόμενες γενιές. Το σημερινό τσίρκο πρέπει να περάσει στην Ιστορία ως η πλέον "μαύρη" σελίδα στη σύγχρονη πολιτική ιστορά της χώρας. Μαζί τους πρέπει να εξαφανιστούν όλα τα παράσιτα και τα κατακάθια που έχτισαν πολιτικές καριέρες μέσα από ένα τυχοδιωκτικό και απατεωνίστικο αφήγημα. Στις 7 Ιουλίου γεμίζουμε τη... μαύρη σακούλα του παραβάν με τα ψηφοδέλτια εκείνων των κομμάτων που λειτούργησαν με όρους πολιτικής αλητείας ή... σκέτης αλητείας. Είναι ζήτημα τιμής και αξιοπρέπειας για μια χώρα που πρέπει να βρει τον δρόμο της μέσα από μια υπεύθυνη και σοβαρή διακυβέρνηση.

 

ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

e-mail: loukas1972@gmail.com

Facebook: Λουκάς Γεωργιάδης, Loukas Georgiadis

Twitter: LoukGeorgiadis, loukas geo

LinkedIn: LOUKAS GEORGIADIS

Gallery

Share this Post:

Συντάκτης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια