Αθλητικά

Στην τελική ευθεία το έργο ανακατασκευής του κλειστού "Κροίσος Πέρσης" στον Μίλωνα

Στην τελική ευθεία μπήκε το πρότζεκτ ανακατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου του Μίλωνα "Κροίσος Πέρσης", αφού όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος έχουν γίνει πλέον όλα τα απαραίτητα βήματα και στις εγκαταστάσεις του σωματείου είναι έτοιμο να ξεκινήσει ένα έργο που θα δώσει ζωή στο κλειστό για τα επόμενα πενήντα χρόνια, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται. Αναλυτικά:

"Ένα μεγάλο έργο που θα δώσει ζωή στο Κλειστό μας Γυμναστήριο “ΚΡΟΙΣΟΣ ΠΕΡΣΗΣ” για τα επόμενα πενήντα (50) χρόνια, μπήκε στην τελική ευθεία.

Είναι μια προσπάθεια πολλών ετών, με συσκέψεις, συνεργασίες και οδηγίες ειδικών μηχανικών που αφορά ένα έργο ανακατασκευής του Κλειστού Γυμναστηρίου μας, στο οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται, θερμομόνωση και στεγανοποίηση  του κτηρίου, βελτίωση απορροής υδάτων από στέγη, ενίσχυση στατικότητας, θερμοπροσόψεις, ενεργειακή αναβάθμιση καθώς και βελτίωση αγωνιστικού χώρου (παρκέ)  και εξοπλισμός αποδυτηρίων.

Αφού ο Σύλλογος μας με δικά του μέσα, παρέδωσε στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Νέας Σμύρνης ολοκληρωμένη μελέτη, εχθές 20/7/20 ο Πρόεδρος του Μίλωνα κ. Μιχάλης Σακελλαρίδης, την παρέλαβε εγκεκριμένη από τον Δήμο και την παρέδωσε στην Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα κ. Δήμητρα Νάνου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΝΣ Μίλων, έχοντας υλοποιήσει τα τελευταία χρόνια ένα μεγάλο επενδυτικό έργο, που είχε ως αποτέλεσμα την σημαντική βελτίωση όλων των εγκαταστάσεων, προχωρά και στην υλοποίηση αυτού του σημαντικού έργου, προϋπολογισμού 400.000€, που είχε περιληφθεί στο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων προ 4ετίας και ευχαριστούμε γι αυτό την τότε Περιφερειάρχη κ. Ρένα Δούρου και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Καπάταη.

Ο Πρόεδρος του Μίλωνα κ. Μιχάλης Σακελλαρίδης δήλωσε:

“Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για όλους μας. Ένα έργο ζωής για τον Μίλωνα μπήκε στην τελική ευθεία. Ευχαριστώ θερμά όσους εργάστηκαν και βοήθησαν σε αυτήν την κατεύθυνση.   Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Νέας Σμύρνης κ. Σταύρο Τζουλάκη, τον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου κ. Βρανά Γκρέκα, τον Ταμία κ. Φίλιππο Παπαδόπουλο, τον Διευθυντή κ. Πέτρο Κίντο, καθώς και το μέλος κ. Κώστα Κορλό. Όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και αρκετοί φίλοι του Συλλόγου έχουν βοηθήσει σε αυτήν την προσπάθεια που κάνει χαρούμενους και υπερήφανους όλους όσους αγαπούν τον Μίλωνα. Η εικόνα των εγκαταστάσεων του Συλλόγου μας σήμερα, είναι η καλύτερη που ήταν ποτέ και είμαστε υπερήφανοι γι αυτό".

 

Share this Post:

Συντάκτης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια