Πολιτιστικά

Στην ''Ανοιξη'' διασκέδασε φέτος ο Σύλλογος Ποιότητα Ζωής με φίλους και μέλη

Γράφει η Εριέλλα Χρυσού

Στο μουσικό μεζεδοπωλείο «Άνοιξη» - μεζέ ρακί στην πλατεία Άνοιξης ο Σύλλογος Νέας Σμύρνης «Ποιότητα Ζωής» πραγματοποίησε το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν του. Παρά το έντονο κρύο ο κόσμος ήταν αρκετός και το γνωστό μαγαζί δεν άφησε κανέναν γευστικά ανικανοποίητο.

Στις εκπλήξεις της βραδιάς ήταν ο Νίκος Βασιλικός και ο Παύλος Καρποδίνης, ερμηνευτές και μέλη του συλλόγου, που ζέσταναν ακόμα περισσότερο τη βραδιά τραγουδώντας γνωστά λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Αναγνωστόπουλος, μιλώντας στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της πόλης www.nstv.gr, σχολίασε τις δραστηριότητες του συλλόγου για τη χρονιά που σχεδόν τελείωσε, «αποκαλύπτοντας» τα πλάνα του συλλόγου για τη νέα χρονιά.

Η Μαριαλένα Αγγελίδου, αντιπρόεδρος του συλλόγου, αναφέρθηκε στο καθιερωμένο πλέον ετήσιο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, τονίζοντας πως το σύνθημα του συλλόγου είναι «αλληλεγγύη, φιλία και προσφορά αγάπης προς το συνάνθρωπο», και ευχήθηκε για το 2017.

Τέλος, η γενική γραμματέας του συλλόγου Άλκηστις Μπόζοβιτς σχολίασε τη βραδιά και την προσέλευση του κόσμου παρά το τσουχτερό κρύο, ενώ ευχήθηκε για την καινούργια χρονιά με την πρωτότυπη ατάκα «μία ζωή την έχουμε, διασκεδάστε την!»

 

Share this Post:

Συντάκτης Εριέλλα Χρυσού

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια