Δημοτικά

Στη Νέα Σμύρνη στόλισαν το πιο πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δέντρο στέλνοντας ένα υπέροχο μήνυμα

Ένα διαφορετικό και πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δέντρο στολίστηκε στην Νέα Σμύρνη.

Ο τομέας καθαριότητας και ανακύκλωσης του δήμου έφτιαξε ένα πανέμορφο δέντρο από ανακυκλώσιμα υλικά, μία κίνηση που στέλνει κι ένα οικολογικό μήνυμα, ταυτόχρονα με το εορταστικό. Και κυρίως ένα μήνυμα για το πώς μπορούμε να εκμεταλλευτούμε πράγματα που μπορεί να μας φαίνονται άχρηστα.

O Aντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Κρικρής δημοσίευσε χθες στον προσωπικό του λογαριασμό μια είδηση γεμάτη όμορφα συναισθήματα για την ομάδα του και το έργο της.

«Στολίσαμε κι εμείς το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας με στολίδια από ανακυκλώσιμα υλικά! Η βάση από μια χαλασμένη ομπρέλα, ο κορμός από έναν παλιό οδοδείκτη, τα κλαδιά από ανταλλακτικά κάδων. Στολίδια από Cd που δεν χρειαζόμασταν πια, ένα κομμένο πλαστικό μπουκάλι, μια κάλτσα με μια καμένη λάμπα, κολλημένα καπάκια σε σχήμα δέντρου.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις δημιουργίες που έφτιαξαν τα παιδιά από την εθελοντική ομάδα #together.

Η βάση και το κόλλημα των κλαδιών έγινε από τον Δημήτρη, τον Στέφανο και τον Νίκο. Βάλαμε ρόδα στην κορυφή αντί για αστέρι γιατί σκεφτήκαμε ότι η ζωή γυρίζει σαν την ρόδα και σύντομα θα γυρίσουμε στις παλιές μας συνήθειες”.

Καλές γιορτές. Υγεία και δύναμη σε όλους», ανέφερε το μήνυμα του κου Κρικρή.

Share this Post:

Συντάκτης Πέτρος Περιμένης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια