Εκλογικά

Σοβαρότης ΜΗΔΕΝ.

Μεγάλη εβδομάδα και δεν χωράνε σοβαρά θέματα.

Ευτυχώς είδαμε ΑΥΤΟ! για να διασκεδάσουμε με τις εκλογές και με τους πολιτευτές....

Ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Nέας Δημοκρατίας της Νέας Σμύρνης μας εξηγεί τι έκανε λάθος το 2014 και το διορθώνει το 2019.......

2014 !!!!

ΚΑΙ ΑΛΛΟ 2014

AYTA....... last year!    

Τώρα λοιπόν γράφει !

''  ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΖΟΥΛΑΚΗ

Με ρωτάνε φίλοι και γνωστοί γιατί στηρίζω τον συνδυασμό του Σταύρου Τζουλάκη «Νέα Σμύρνη – Πόλη Πρότυπο» και γιατί δεν στηρίζω τον συνδυασμό του υποψηφίου, του οποίου η πολιτική ταυτότητα προέρχεται από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας.
Θα σας απαντήσω ξεκινώντας από μία ιστορική αναδρομή,
Το 2006 υποψήφιος με το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας είναι ο νυν Αντιδήμαρχος Οικονομικών Στάθης Κούπας με τον συνδυασμό «Νέα Σμύρνη -Νέα Σελίδα» τον οποίο υποστήριξα σε αντίθεση με άλλα άτομα τα οποία διεκδικούν σήμερα της ψήφο των Νεοσμυρνιωτών ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι αυτοαποκαλούμενοι ως οι γνήσιοι Νεοδημοκράτες.

Το 2010 συντάσσομαι με τον συνδυασμό «Νέα Σμύρνη -Νέα Σελίδα» του κ.Στάθη Κούπα ,ο οποίος είχε την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ,ως υποψήφιος δημοτικούς σύμβουλος και πάλι σε αντίθεση με άλλα άτομα τα οποία διεκδικούν σήμερα της ψήφο των Νεοσμυρνιωτών ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι αυτοαποκαλούμενοι ως οι γνήσιοι Νεοδημοκράτες.........''

και συνεχίζει ''

Γι αυτό όλοι όσοι με ρωτάνε καχύποπτα για την τωρινή στήριξη καλό θα ήταν πρώτα να διερωτηθούν για ποιο λόγο άλλοι όλα αυτά τα χρόνια στήριξαν διαφορετικά από την θέση της ΝΔ και τους υποψήφιους δημάρχους που προέρχονταν απο τον πολιτικό της χώρο!
Εγώ επί της αρχής στηρίζω ως απόρροια της στήριξης και ένωσης των 2 προαναφερόμενων παρατάξεων με την παράταξη του υποψήφιου Δημάρχου Σταύρου Τζουλάκη!
Και μπροστά στην πορεία στην ΝΔ ατόμων από αυτές τις παρατάξεις και από την τωρινή του κυρίου Τζουλάκη δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί τους κάποιος άλλος αυτή την στιγμή.
Δευτερευόντως γιατί θυμάμαι τα τελευταία χρόνια με την ΟΝΝΕΔ και λίγους από την Δημ.Τ.Ο. Της ΝΔ στην πόλη να παλεύουμε για την ΝΔ ενώ δεχόμασταν υπόγειο πόλεμο και χτυπήματα κάτω απο την μέση με γνώμονα προφανώς προσωπικές φιλοδοξίες κάποιων και ο καιρός έχει γυρίσματα γιατί νόμιζαν πως δεν μαθαίναμε τα πάντα!

Στην συνέχεια θα θυμίσω για όσους ξέρουν πώς στην πορεία για την υποψηφιότητα δημάρχου προερχόμενου από την Νέα Δημοκρατία κάποια άτομα δεν αντιμετωπίστηκαν με σεβασμό και όπως τους άρμοζε με βάση την πορεία τους στην πόλη και την συνεισφορά τους στην ΝΔ και στην πόλη.
Τελειώνοντας στηρίζω τον Σταυρό Τζουλάκη και την «Νέα Σμύρνη – Πόλη Πρότυπο» γιατί έχω γνώμονα το συμφέρον της πόλης μου!
Κι αυτό γιατί πιστεύω ότι:
1ον Η δημαρχία του υπήρξε επιτυχημένη,
2ον Ο ίδιος απέδειξε με τα έργα του ότι είναι ένας ικανός και αποτελεσματικός δήμαρχος, 
3ον Έκανε τη Νέα Σμύρνη Φάρο Πολιτισμού, 
4ον Ξέρει να δουλεύει χωρίς κομματικές ταμπέλες, 
5ον Δεν διχάζει αλλά ενώνει και 
6ον Γιατί τόσο ο Σταύρος Τζουλάκης, όσο και οι υποψήφιοί του ανήκουν στις δημοκρατικές δυνάμεις...
Καλή επιτυχία κ.Τζουλάκη και καλή δύναμη ,να πραγματώσετε τα όνειρα των δημοτών και τα δικά μου!

Με εκτίμηση,
Mαρινάκης Γρηγόρης,
Πρώην Πρόεδρος της Τοπικής Νέας Δημοκρατίας Νέας Σμύρνης

πηγή ιστοσελίδα Αποψη στην Νέα Σμύρνη

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2179053082209696&id=1573989322716078&__tn__=K-R

Καλή ανάσταση και ισως λίγο σοβαρότητα ΔΕΝ βλάπτει, όπως βέβαια και λίγο ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ !

ΥΓ : Αραγε ο Δήμαρχος Τζουλάκης, την χρειάζεται αυτή την στήριξη ?

ΥΓ1 :Τουλάχιστον ο σημερινός Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ στηρίζει από το 2014 τον Τζουλάκη

 

 

Gallery

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια