Αθλητικά

Σημαντική νίκη για την ανδρική ομάδα χάντμπολ του Πανιωνίου

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ιστορικού πήρε μια σημαντική νίκη επικρατώντας του Ηλυσιακού με σκορ 28-23. Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε πίεση για το αποτέλεσμα και δεν κατάφεραν οι "κυανέρυθροι" μια διαφορά 2 γκόλ (περίπου στο 20ό λεπτό) να την κρατήσουν και με επιπόλαιες και βιαστικές επιλογές βρέθηκαν πίσω με 3 γκόλ στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο  ο Πανιώνιος μπήκε πολύ συγκεντρωμένος και παθιασμένος και στο 35' κατάφερε  να περάσει μπροστά με ένα γκόλ.

Απο εκεί και μετά ήλεγξε τον ρυθμό του παιχνιδιού και κρατήσε μια διαφορά 4-5 γκολ, χωρίς να απειληθεί μέχρι το τέλος του αγώνα. Έτσι, οι "κυανέρυθροι" πήραν μια πολύ σημαντική νίκη και παρά τις ελλείψεις που είχαν στάθηκαν πολυ καλά στο ύψος των περιστάσεων. Έφτασαν τουε 5 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Α2, σε αυτή την προσπάθεια που κάνουν φέτος για την παραμονή στην κατηγορία.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ : Γκόρο, Σάκκος, Τσικριτζής 3, Κοντάκος 8. Κόντος 1, Μιχελάκος 4, Ατσίδης, Ζαφειράκος, Κυριακίδης 2. Δάφερμος, Σκυφτός 2, Ιωαννίδης, Γιατράκος 3, Λέκκας 5, Νούλης

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ : Τσέτσος, Αστερής 4, Σιατιρλής 2, Σοκόλι, Τριανταφύλλου 3, Τσατσαρώνης, Διαμαντάκος 1, Μίχος 1, Μπανιάς, Οικονόμου 2, Κωστάπαππας, Θεοδοσόπουλος, Αρζόγλου, Κολιούλης 6, Δήμου, Λάλας 4.

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια