Αθλητικά

Σημαντικές κινήσεις για το βόλεϊ του Μίλωνα

Σε μερικές πολύ σημαντικές κινήσεις προχώρησε το τμήμα βόλεϊ του Μίλωνα. Ξεκινώντας από τη γυναικεία ομάδα, η αρχηγός Δανάη Λουζιώτη θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα χρονιά με τα χρώματα του συλλόγου, ενώ η Ραφαηλία Κυπαρίσση αποτελεί μία ακόμη προσθήκη εν όψει της νέας απαιτητικής σεζόν. 

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Δανάη Λουζιώτη:

"Η σημαία στον ιστό της!!

Η εμβληματική φυσιογνωμία της αρχηγού μας θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο της ομάδος με τις νέες αθλήτριες που ενσωματώθηκαν φέτος στην οικογένεια του Μίλωνα.

Οι αθλητικές της αρετές, η συνεχής βελτίωση της αλλά κυρίως το μοναδικό της χαμόγελο θα αποτελέσουν και φέτος ένα βασικό μέρος της «ταυτότητας» της ομάδος μας.

Καλή χρονιά Δανάη με πολλές πολλές επιτυχίες !!"

Ραφαηλία Κυπαρίσση:

"Υποδεχόμαστε με μεγάλη μας χαρά στην οικογένεια του Μίλωνα την Κατερινιώτισα αθλήτρια, Ραφαηλία Κυπαρίσση που θα αποτελέσει μια ακόμη λύση στα πλάνα του Coach Δεναξά για την νευραλγική θέση της κεντρικής.

Η τεράστια επιθυμία της Ραφαηλίας για δουλειά και αντανάκλαση αυτής στον αγωνιστικό χώρο, μας κάνει να περιμένουμε με ανυπομονησία να την δούμε σε δράση.

Καλή επιτυχία Ραφαηλία !!!"

Περνώντας στο ανδρικό τμήμα, ο Μίλωνας ανακοίνωσε μία ακόμη μεταγραφή, καθώς ο ακραίος Γιάννης Αλεξίου θα ενισχύσει και αυτός την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2.

Η ανακοίνωση:

"Ο Γιάννης Αλεξίου θα αποτελέσει άλλη μια λύση για τον coach Παπαδόπουλο στο νέο πρωτάθλημα της Α2 .

Ο δυναμικός ακραίος εντάχθηκε στην ομάδα και θα βοηθήσει τα μέγιστα στην υλοποίηση των στόχων της ομάδος μας.

Καλή επιτυχία Γιάννη"

Gallery

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια