Αθλητικά

Σημαντικές διακρίσεις στο 33ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου για τον Πανιώνιο

Το τμήμα στίβου του Πανιωνίου συμμετείχε με πολλούς αθλητές στο 33ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που διοργανώθηκε στο ΣΕΦ το διήμερο 9-10 Φεβρουαρίου και σημείωσε για ακόμη μία φορά σημαντικές διακρίσεις.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα επίσημα αποτελέσματα του ΣΕΓΑΣ, ο Μάντης κατέκτησε την 3η θέση στα σύνθετα αθλήματα, η Ιζαμπέλα Κοτσαχείλη βγήκε 5η στα 3.000 μ., η νεάνιδα Εύα Κοτσαχείλη πήρε την 6η θέση στο άλμα επί κοντώ και η Ελένη Τσήκα την 5η θέση στη σφαιροβολία. Ακόμη, η μόλις 16 ετών Εβίτα Δημητρίου έκανε ατομικό ρεκόρ στο επί κοντώ και αγωνίστηκε στον τελικό των γυναικών, ενώ ατομικό ρεκόρ έκανε και η συνομίληκή της Βασιλική Βαλέρη στο τριπλούν. Τέλος, η Μαριλένα Δημητράκα επιλέχθηκε να πάρει μέρος σε αγώνα που διοργανώνει η ομοσπονδία με τη συμμετοχή όσων έχουν κάνει τους καλύτερους χρόνους στην Ελλάδα στην κατηγορία Κ15.

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές του Ιστορικού και στους προπονητές τους για μία ακόμη επιτυχημένη παρουσία ενός τμήματος που έχει προσφέρει πολλές χαρές στην οικογένεια του Πανιωνίου. 

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια