Αθλητικά

Σενάριο για επιστροφή στις προπονήσεις στις 15 Δεκεμβρίου

Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός συνεχίζει να πλήττεται από την πανδημία, αφού εδώ και σχεδόν ένα μήνα έχει σταματήσει κάθε αγωνιστική δραστηριότητα, καθώς και οι προπονήσεις για τους αθλητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sports3.gr όμως, το τελευταίο πλάνο που επεξεργάζεται η κυβέρνηση αναφορικά με τη σταδιακή επιστροφή της δράσης στα ομαδικά αθλήματα, είναι το άνοιγμα των κλειστών γυμναστηρίων στις 15 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης αναμένεται να γίνουν ίσως και μέσα το Σαββατοκύριακο ή το αργότερο μέχρι την Δευτέρα που κλείνει ο Νοέμβριος έτσι ώστε να δοθεί χρόνος προετοιμασίας σε συλλόγους, ομάδες και γυμναστήρια για να επαναλειτουργήσουν. Πολύ πιθανό να έχουμε και κάποια τοποθέτηση από την αθλητική ηγεσία.

Βεβαίως θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας πως οι αθλητές και οι αθλήτριες θα χρειαστούν ένα διάστημα γύρω στις 20 ημέρες για την προετοιμασία τους, έτσι, αν επαληθευτεί αυτό το σενάριο και κυλήσουν όλα ομαλά, η επιστροφή της αγωνιστικής δράσης πάει για τις αρχές του νέου έτους. 

Σε κάθε περίπτωση, βρισκόμαστε εν αναμονή εξελίξεων.

Share this Post:

Συντάκτης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια