Πολιτιστικά

Σειρά θεατρικών συναντήσεων με τον ηθοποιό Αλέξανδρο Μπουρδούμη, διοργανώνει η Λεόντειος Σχολή Νέας Σμύρνης.

Η Λεόντειος Σχολή Νέας Σμύρνης ανακοίνωσε μόλις μια μοναδική σειρά θεατρικών συναντήσεων, με τον ηθοποιό Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Αφοσιωμένη στην παροχή εξαιρετικής εκπαίδευσης και πολιτιστικής εμπειρίας, η Λεόντειος Σχολή σας καλεί να εξερευνήσετε τον πλούτο της τέχνης και να αντλήσετε έμπνευση από το ταλέντο ενός ξεχωριστού ηθοποιού.

Οι συναντήσεις που ξεκινούν από τον Ιανουάριο του 2024, θα πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή, 11:30 – 13:30, στους χώρους της Λεοντείου Σχολής Νέας Σμύρνης και στόχο έχουν οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν τον μαγικό χώρο του θεάτρου και της υποκριτικής τέχνης.

«Δεν κάνουμε θέατρο για το θέατρο. Δεν κάνουμε θέατρο για να ζήσουμε. Κάνουμε θέατρο για να πλουτίσουμε τους εαυτούς μας, το κοινό που μας παρακολουθεί κι όλοι μαζί να βοηθήσουμε να δημιουργηθεί ένας πλατύς, ψυχικά πλούσιος και ακέραιος πολιτισμός στον τόπο μας. Μόνος του ο καθένας είναι ανήμπορος. Μόνος του ο καθένας από σας τους πιο κοντινούς στην προσπάθειά μας, είναι ανήμπορος. Μαζί ίσως κάτι μπορέσουμε να κάνουμε. Το θέατρο, ως μορφή Τέχνης, δίνει τη δυνατότητα να συνδεθούμε, να συγκινηθούμε, ν’ αγγίξουμε ο ένας τον άλλον, να νιώσουμε μαζί μιαν αλήθεια. Να γιατί διαλέξαμε το θέατρο σα μορφή εκδήλωσης του ψυχικού μας κόσμου. Με αυτά τα λόγια ο μεγάλος δάσκαλος του θεάτρου μας Κάρολος Κούν το 1943, πριν από 80 χρόνια ακριβώς, μιλούσε σε μαθητές του αλλά και στους ίδιους τους πιστούς θεατές του για το σκοπό για τον οποίο άξιζε κάποιος να ασχοληθεί με την τέχνη της υποκριτικής τέχνης. Με αυτή την αφορμή λοιπόν ανακοινώνω τη συνεργασία μου με τη Λεόντειο Σχολή της Νέας Σμύρνης, αρχούσης τον Ιανουάριο του 2024 για την έναρξη ενός θεατρικού ομίλου ενηλίκων», δήλωσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ο ίδιος σημείωσε ότι, «στόχος αυτού του θεατρικού ομίλου δεν είναι μόνο  η πραγμάτωση, όπως ίσως είναι λογικό να σκεφτεί κάποιος, μιας παράστασης στο τέλος της “σχολικής” χρονιάς αλλά της εξερεύνησης της ίδιας της θεατρικής τέχνης μέσα από έναν κύκλο μαθημάτων, συναντήσεων με σημαντικούς ανθρώπους του θεάτρου και επίσκεψης θεατρικών επαγγελματικών παραστάσεων, όπου θα μπορούμε να συνομιλήσουμε διεξοδικά με τους συντελεστές τους».

Μπορείτε και εσείς να κλείσετε τώρα τη θέση σας σε αυτή την πρωτότυπη καλλιτεχνική εμπειρία, που στόχο έχει τη δημιουργία μιας θεατρικής κοινότητας που θα σας ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο του θεάτρου. Καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, σας προτείνουμε να καλέσετε άμεσα για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας.

Κόστος συμμετοχής: 35€ / μήνα
Πληροφορίες / Δηλώσεις Συμμετοχής: 210 9418011

Share this Post:

Συντάκτης Πέτρος Περιμένης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια