Δημοτικά

Σε πλήρη λειτουργία το Δημόσιο από σήμερα. Πάλι με τηλεδιάσκεψη το δημοτικό συμβούλιο

Σε πλήρη λειτουργία θα βρίσκονται από σήμερα Τρίτη 9 Ιουνίου όλες οι υπηρεσίες του δημοσίου και η εξυπηρέτηση του κοινού δεν θα γίνεται μόνο με ραντεβού.

Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκου την οποία συνυπογράφουν οι υπουργοί οικονομικών, Ανάπτυξης, Προστασίας του Πολίτη, Παιδείας, Εργασίας, Υγείας, Πολιτισμού, Υποδομών- Μεταφορών και Ναυτιλίας, όλες οι δημόσιες υπηρεσίες τίθενται πλέον σε πλήρη λειτουργία.

Σύμφωνα με την ΚΥΑ 34781/2020 (ΦΕΚ 2168/Β/7-6-2020), άρθρο 19, παρ. 2, ορίζονται τα εξής: «Οι δημόσιες υπηρεσίες τελούν σε πλήρη λειτουργία. Η εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται κατά προτίμηση, αλλά όχι αποκλειστικά, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού. Με ευθύνη του οικείου Προϊσταμένου τηρείται ελάχιστη απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των υπαλλήλων και μεταξύ των υπαλλήλων και των πολιτών».

πηγή www.airetos.gr

To Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη ΠΑΛΙ με τηλεδιάσκεψη θα γίνει σύμφωνα με την πρόσκληση της 10ης Ιουνίου από τον Προέδρο Τσιάπη....

Είναι προφανές για αρκετούς, πως η πρόφαση της πραγματοποίησης του 3ου επαναληπτικού Δημοτικού Συμβουλίου μέσω τηλεδιάσκεψης ΚΑΙ την Τετάρτη 10 Ιουνίου και όχι δια ζώσης για λόγους προστασίας δημόσιας υγείας, έρχεται σε αντίθεση στα μάτια της κοινωνίας με τις προαναφερθείσες πρακτικές πλήρους λειτουργίας του Δημοσίου.

Gallery

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια