Εκλογικά

Πόλη Ανάποδα:Σε Δεληγιάννη και Νάνου,μαζί με τον Κρικρή,οι πολιτικοί συνεχιστές της δημοτικής αρχής Τζουλάκη

Δελτίο Τύπου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συγκέντρωση γονιών έξω από το κλειδωμένο με λουκέτα 6ο Νηπιαγωγείο Νέας Σμύρνης. Αστυνομικές δυνάμεις δεν επέτρεπαν σε γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικούς να μπουν στο χώρο!
Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει στην πόλη μας. Αλλά η ντροπή και η ξεφτίλα έχει ονοματεπώνυμα και βρίσκεται στα ψηφοδέλτια της κας Δεληγιάννη και της κας Νάνου που είναι μαζί με τον Κο Κρικρή οι πολιτικοί συνεχιστές της δημοτικής αρχής Τζουλάκη.
Η Μια Πόλη Ανάποδα στο Δημοτικό συμβούλιο καλούσε σε άμεση απαλλοτρίωση του 1/3ου του οικοπέδου, που από την εποχή της δημαρχίας Κουτελάκη αμφισβητείται το ιδιοκτησιακό καθεστώς, ώστε να προχωρήσει απρόσκοπτα η εκπαιδευτική διαδικασία.
Το δημοτικό συμβούλιο πείστηκε από τις διαβεβαιώσεις της κας Δεληγιάννη, του κου Συρίγου, του κου Νασιμπιάν και του κου Λαρίση ώστε να αποζημιωθούν με 500.000 ευρώ οι ιδιοκτήτες και να έρθει στην ιδιοκτησία του δήμου το 1/3 του οικοπέδου.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΑΝΑΠΟΔΑ ήταν οι ΜΟΝΟΙ που επέμειναν να ξεκινήσει η διαδικασία της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης παράλληλα με τη διαδικασία της εξαγοράς, για να εξασφαλιστεί η λειτουργία του νηπιαγωγείου σε κάθε περίπτωση.
Ούτε αυτό δεν ήταν ικανοί να κάνουν όμως οι δημοτικοί μας άρχοντες αφού από τον Ιούνιο μέχρι τώρα δεν έχουν υπογράψει ούτε συμβόλαιο μεταβίβασης.
Δεν θα κάνουμε ούτε βήμα πίσω και θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους σχολικές δομές αξιοπρέπειας στην πόλη μας και όχι προκάτ λύσεις.
Δε θα αφήσουμε την κυβέρνηση, την περιφέρεια και την δημοτική αρχή να απαξιώνουν διαρκώς τη δημόσια εκπαίδευση.
Το 6ο Νηπιαγωγείο ανήκει στα παιδιά της πόλης και πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί.
Μέχρι να γυρίσει η πόλη ανάποδα θα μας βρίσκουν μπροστά τους

Gallery

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια