Σαρδιάνος Νεκτάριος-Δημοτικός Σύμβουλος: Υπόθεση Εστίας, με το φτωχό μου το μυαλό

•Γιατί ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος παιδείας δεν συμμορφώθηκαν με τις Δικαστικές αποφάσεις, με την οποιαδήποτε "επιφύλαξη" δικαιωμάτων εκ της απόφασης τελικής δίκης?

•Ποιος ο πραγματικός λόγος άρνησης αποδοχής της αρμοδιότητας του Δήμου ως διαδόχου της Περιφέρειας στην μίσθωση του σχολικού κτιρίου?

•Αγνοούν από αμέλεια ή σκοπίμως, ότι η αποδοχή αρμοδιότητας θα επέτρεπε στον Δήμο να υπαγάγει το μίσθωμα σε υποχρεωτική περικοπή, όπως προέβλεπε το Άρθρο 2 του Ν. 4081/2012?

•Ποιος ωφελείται μακροπρόθεσμα και ποιος ζημιώνεται στο τέλος της διαδικασίας αυτής?

Προφανώς οι μαθητές του 8ου γυμνασίου και του 7ου λυκείου, των οποίων η συγκέντρωση αποσπάται και των οποίων η ηρεμία διαταράσσεται, μεσούσης της χρονιάς και εν μέσω εξετάσεων...

και οι δημότες, αφού το Υπουργείο Εσωτερικών δεν οφείλει ούτε 1 € στον Δήμο για παρελθόντα μισθώματα κτιρίου σχολικής μονάδας που ο Δήμος δεν αποδέχτηκε αρμοδιότητα.

Ο εκμισθωτής του ίδιου κτιρίου θα δικαιούται από το Δήμο, δηλαδή τους δημότες, ολόκληρο το οφειλόμενο ποσό, άνευ περικοπής και πλέον νομίμων τόκων.

•Μέσα σε όλη αυτήν την δυσάρεστη υπόθεση, δεν υπάρχει καμία παράβαση καθήκοντος από κανέναν?

ΥΓ: μόνο χαιρετούρες και αλαζονικές υποσχέσεις θα κερδίσουμε τελεσίδικα.

Και ένα αστείο για το τέλος:

Τι λέει ο δικηγόρος στον οποίο έχει αναθέσει η δημοτική αρχή την υπόθεση, κάθε φορά που συναντά τον κο Τζουλάκη στον δρόμο?

Πελάααααααααααατη μου!!!

Share this Post:

Συντάκτης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια