Αθλητικά

Σάκης Ψάρρας: "Κάνω έκκληση προς τον πρωθυπουργό, το βόλεϊ δεν πρέπει να πληρώσει για αμαρτίες άλλων αθλημάτων" (vid)

Μετά από ένα ακόμη θλιβερό περιστατικό οπαδικής βίας στη χώρα μας, με το σοβαρότατο τραυματισμό αστυνομικού στα επεισόδια στο Ρέντη κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για το Λιγκ Καπ "Νίκος Σαμαράς" στο βόλεϊ, βρισκόμαστε εν αναμονή της ανακοίνωσης νέων μέτρων της κυβέρνησης με όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτό της διακοπής των πρωταθλημάτων σε όλα τα αθλήματα, να είναι ανοικτά.

Με αφορμή όλα αυτά, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Μίλωνα, Σάκης Ψάρρας, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα της Volleyleague Μίλων-Καλαμάτα, κάνοντας δημόσια έκκληση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τονίζοντας πως δεν είναι σωστό το βόλεϊ να πληρώσει αμαρτήματα άλλων αθλημάτων:

"Κατ΄αρχήν να εκφράσω τη λύση μου για τον αστυνομικό. Εύχομαι να πάνε όλα καλά για το παλικάρι και να επανέλθει γρήγορα. Εύχομαι να είναι το τελευταίο θύμα οπαδικής βίας. Κάνω έκκληση προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη: Το βόλεϊ είναι ένα ευγενές και όμορφο άθλημα που δεν έχει καμία σχέση με αυτά όλα που γίνονται. Τα επεισόδια στα γήπεδα μας έρχονται από άλλα αθλήματα, άλλα μίση, άλλα πάθη που δεν έχουν σχέση με το άθλημα μας. Δεν θα ήταν σωστό να τιμωρηθεί το άθλημα μας εξαιτίας αμαρτημάτων άλλων αθλημάτων".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη νίκη της ομάδας του, λέγοντας: "Σήμερα ήταν ένας αγώνας που μας ενδιέφερε πολύ να νικήσουμε. Συγχαρητήρια στην Καλαμάτα. Είναι υγιής δύναμη στο χώρο του βόλεϊ. Χρειάζεται το βόλεϊ ομάδες σαν την Καλαμάτα. Εύχομαι να μείνει πολλά χρόνια στην Volley League και να πηγαίνει όσο το δυνατόν καλύτερα. Θέλαμε αυτή τη νίκη γνωρίζοντας πως το τρίποντο θα μας εδραίωνε στην πρώτη 4αδα και θα αυξάναμε τη διαφορά μας από την Καλαμάτα και από τις άλλες ομάδες. Αυτό κάναμε, με καθαρή νίκη, ελεγχόμενη, εύκολη και συγχαρητήρια στα παιδιά. Πάμε στην Ευρώπη τώρα που είναι μεγάλος στόχος για μας. Πάμε στη Γερμανία (σ.σ.Ντούρεν) για να συνεχίσουμε την καλή πορεία μας".

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις:

Πηγή: www.volleyleague.gr

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια