Δημοτικά

Πρωτοβουλία για τη Νέα Σμύρνη - Γιώργος Λαρίσσης: ''Tα συναισθήματα μίσους δεν έχουν θέση στις ιδέες μας.''

Με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της Παράταξης ''Πρωτοβουλία για τη Νέα Σμύρνη - Γιώργος Λαρίσσης'' απάντησε πριν ελάχιστα λεπτά ο Γιώργος Λαρίσσης σχετικά με τις δηλώσεις του Δημήτρη Κοντζέ, που κατακρίθηκαν έντονα πανελλαδικά τις τελευταίες ημέρες.

Την ενημέρωση για την απάντηση-ανάρτηση μας έστειλε ο ίδιος.

Αλλωστε ο νεαρός υπήρξε υποψήφιος του συνδιασμού του.

Η ανακοίνωση Λαρίσση

Με αφορμή κάποιες υβριστικές τρολιστικες αντεγκλήσεις στο διαδίκτυο, στις οποίες αναμείχθηκε δυστυχώς και ένας πρώην υποψήφιος δημοτικός μας σύμβουλος, έχουμε να σημειώσουμε τα εξής:

Ο αντισιμιτισμός και ο ρατσισμός διώκονται αυτεπάγγελτα ή κατ’ έγκληση σύμφωνα με τους Ν.4285/2014 και Ν.4443/2016. Αν κάποιος πιστεύει, για κάποιο συμπολίτη του, ότι τους παραβαίνει, ας απευθυνθεί στη δικαιοσύνη. Σε κάθε περίπτωση, τα συναισθήματα μίσους δεν έχουν θέση στις ιδέες μας. Επίσης, εμείς δε συμμετέχουμε σε κανένα λαϊκό δικαστήριο, κανενός, όπως έκαναν σε απολυταρχικά καθεστώτα ή σε επαναστατικές περιόδους. Δε μας ταιριάζει δε, η δίκη προθέσεων ειδικά στην περίπτωση που δίνονται διορθωτικές εξηγήσεις. Τέλος, εμείς δε διαγράφουμε τη ζωή και την πορεία κανενός ανθρώπου ειδικά αν δεν κατέχει κάποιο αξίωμα και φυσικά όλοι κρινόμαστε για τα λάθη μας ή τα σωστά μας. Αδράτουμε την ευκαιρία για να τονίσουμε ότι τα μίση δε βρίσκουν καμία λύση στα δίκαια των εθνών και ούτε ήταν ποτέ καλός οδηγός για το δικό μας λαό.

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια