Πολιτιστικά

Πρόσκληση στον Ετήσιο Χορό της Ενωσης Ποντίων Νέας Σμύρνης ''Η Μαύρη Θάλασσα''

Αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι,
Σας προσκαλούμε στον ετήσιο χορό μας αυτή την Κυριακή 19/2 στη 1μ.μ. όπου θα γλεντήσουμε παραδοσιακά όλοι μαζί με τον μοναδικό Αλέξη Παρχαρίδη, που έρχεται από τη Θεσ/κη για να τον απολαύσουμε και τους υπέροχους Κώστα και Παύλο Φωτιάδη, Γιάννη Καζαντζίδη, Φώτη Κοζυράκη και Γιώργο Κωνστάντη. Χώρος διεξαγωγής η πολυτελής αίθουσα εκδηλώσεων ΟΡΦΕΑΣ στον ΗΣΑΠ Καλλιθέας (Πατριάρχου Ιωακείμ 69).
Κρατήσεις: 6934815482 και 6976938169 
 Πλήρες μενού τριών πιάτων,, απεριόριστο κρασί και αναψυκτικά με 20€. 
Στο χορό θα κληρωθούν πολλά και μεγάλης αξίας δώρα.
-Εισιτήριο 2 ατόμων σε δίκλινη καμπίνα και μεταφορά Ι.Χ. Πάτρα-Ανκόνα(Ιταλίας) και επιστροφή από την SUPER FAST FERRIES και την ΑΝΕΚ(αξίας άνω των 750€)
-3ήμερο ταξίδι για 2 άτομα Μετέωρα-Μέτσοβο-Λίμνη Πλαστήρα από το πρακτορείο "ΙΑΣΩΝ TOURS", Μεταφορά και 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο με πρωινό
-Εισιτήριο με επιστροφή και καμπίνα για την Κρήτη από τις Μινωικές γραμμές
-3 Ετήσιες υποτροφίες Ξένων Γλωσσών από τα Φροντιστήρια "Σιοτρόπου-Βασιλάκη-Χρυσοχοΐδη" (Μια 100% και δυο 50%)

-3 Ασφαλιστικά προγράμματα κάλυψης πρωτοβάθμιας υγείας από την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ αξίας 150 € έκαστη (ιατρικές εξετάσεις, απεριόριστες επισκέψεις σε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων)

-Ασφαλιστικό πρόγραμμα κάλυψης οικίας από πυρκαγιά, αξίας μέχρι 100.000€ από την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ
-4 Ετήσιες Υποτροφίες 100% από το Εθνικό Ωδείο Νέας Σμύρνης 
-11 Ετήσιες Υποτροφίες από το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης "ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗΣ" για οποιοδήποτε πρόγραμμα γυμνασίου ή λυκείου (Μια 100% και 10 με 50%)

-2ήμερη εκδρομή για δυο άτομα στη Μονεμβασιά-σπήλαια Διρού-Γύθειο με την Ένωσή μας 1-2 Απριλίου. Μεταφορά, ξενοδοχείο με πρωινό, 

-Δωροεπιταγή 60 € από το super market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ

Πολλές άλλες δωροεπιταγές, κοσμήματα, πολυτελή γυαλιά ηλίου, ρούχα, ελαιόλαδο, πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης, οδοντιατρικές και ιατρικές υπηρεσίες, λευκά είδη, βιβλία και cds και πάνω από 120 άλλα δώρα (ηλεκτρονική κλήρωση). Τα κερδοφόρα νούμερα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας, στην ομάδα της Ένωσής μας, στο γραφείο του συλλόγου μας και θα αποσταλούν με μέιλ.

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια