Κοινωνία

Πρόσκληση στο JobDay Νέας Σμύρνης από τον Σύλλογο Ποιότητα Ζωής

#JobDayΝέας Σμύρνης Ποιότητα Ζωής


4 Φεβρουαρίου 2017,Γαλαξίας, Δημοτικός Πολιτιστικός Πολυχώρος Νέας Σμύρνης

 

 

Το #JobdayΝέας ΣμύρνηςΠοιότητα Ζωής αποτελεί μια πρωτοβουλία του Skywalker.grστο πλαίσιο των δράσεών του «Επί το Έργον» και διοργανώνεται σε συνεργασία με τονΣύλλογο ΝέαςΣμύρνης«Ποιότητα Ζωής».

 

Μια εκδήλωση που αναδεικνύει την ανάγκη για δικτύωση στην εργασία. Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου από τις 10:00 έως τις 16:00, στονΓαλαξία – Δημοτικό Πολυχώροστην πλατεία της Νέα Σμύρνης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Πρόκειται για μια ημέρα επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε, που περιλαμβάνει workshop αναζήτησης εργασίας και προσωπικό coaching για ανέργους αλλά και εργαζομένους που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στην αναζήτηση εργασίας.

Αναλυτικότερα, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν workshopσχετικά με τη σύνταξη αποτελεσματικού βιογραφικού σημειώματος, τις τεχνικές αναζήτησης εργασίας, τα socialmedia στην αναζήτηση εργασίας, την αποτελεσματική συνέντευξη επιλογής προσωπικού, τη SWOT Analysis – Αποκωδικοποιώντας την προσωπικότητα του ανθρώπου, το ElevatorPitch - Παρουσίαση του εαυτού μου σε 1’.

Επιπλέον, το προσωπικό coaching θα είναι εστιασμένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες των συμμετεχόντων. Ο coach θα συμβάλει ενεργά και θα βοηθήσει τον ενδιαφερόμενο να βελτιωθεί, να αναπτυχθεί, να μάθει πώς να πετυχαίνει τους στόχους του και να διαχειρίζεται τις προσωπικές και επαγγελματικές προκλήσεις.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα και για αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε το http://jobfestival.gr/

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Με τους:
ΚεχαγιάΔημήτριο 6977454252
Φώτη Ρουσσόπουλο 6944766852

Emailsyllogosnspz@yahoo.gr

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια