Κοινωνία

Πρόσκληση στην εκδήλωση της Αλληλεγγύη Νέας Σμύρνης στην κεντρική Πλατεία

Η Αλληλεγγύη Νέας Σμύρνης γιορτάζει και μας καλεί όλες και όλους σε μια ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΥΑ στην Κεντρική ΠΛΑΤΕΙΑ της Νέας Σμύρνης, την ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στις 19.30 το απόγευμα, ζητώντας από όλες και όλους αντί για εισιτήριο να φέρουμε μαζί μας ΤΡΟΦΙΜΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ και ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ.

Εδώ και ένα περίπου χρόνο, κάτοικοι της πόλης κάθε ηλικίας, άνθρωποι της "διπλανής πόρτας", συναντηθήκαμε σε μια σειρά δράσεων, από τη συγκέντρωση και διανομή τροφίμων, ρούχων, φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης σε συμπολίτες μας στη Νέα Σμύρνη και στους γειτονικούς δήμους, αλλά και στους πυρόπληκτους της Εύβοιας, στις φυλακές ανηλίκων Κορίνθου, στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα στη Θήβα, στις αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας και στις φυλακές των Χανίων.

Αυτή που ξεκίνησε σαν μια αποσπασματική δράση στήριξης των ανθρώπων που πλήττονται από την κρίση απέκτησε μια συνέχεια στο χρόνο από την αποφασιστικότητα των αλληλέγγυων της Νέας Σμύρνης, αλλά και τη συνάντησή τους με άλλες δομές αλληλεγγύης, που μας προσέφεραν πολύτιμη βοήθεια, όπως ο «Πειραιάς Αλληλεγγύη με όλους» και η «Αλληλεγγύη σε όλους».

Συνεχίζουμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα τις δράσεις μας.

Γιατί θέλουμε να βγούμε από την πανδημία και την οικονομική κρίση που τη συνοδεύει με την κοινωνία και τους ανθρώπους όρθιους στα πόδιά τους.

Γιατί δεν θέλουμε να αφήσουμε κανένα μόνο του πιστεύοντας ότι ο καλύτερος τρόπος για να πούμε το οτιδήποτε είναι να κάνουμε κάτι.

 

Σας περιμένουμε όλες και όλους…

 

Αλληλεγγύη Νέας Σμύρνης

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια