Κοινωνία

Πρόσκληση στην χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου Αλληλεγγύης Νέας Σμύρνης

Για δεύτερη χρονιά το Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο Αλληλεγγύης Νέας Σμύρνης διοργανώνει την Κυριακή 20/12(11πμ -4μμ) στο δημοτικό πολυχώρο «Γαλαξία» (κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης)  μια μεγάλη  χριστουγεννιάτικη γιορτή.
    Η γιορτή θα ξεκινήσει με παρουσίαση της δουλειάς του Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου Αλληλεγγύης Νέας Σμύρνης από τότε που ιδρύθηκε μέχρι σήμερα  και θα ακολουθήσει ανάγνωση λογοτεχνικών κειμένων με θέμα το προσφυγικό. Η γιορτή θα ολοκληρωθεί με γλέντι και συλλογική κουζίνα.
   Τους τελευταίους μήνες φτάνουν καθημερινά στη χώρα μας χιλιάδες πρόσφυγες, κυρίως από το Αφγανιστάν και τη Συρία, άνθρωποι κατατρεγμένοι και τσακισμένοι από τον πόλεμο, που αναζητούν σωτηρία για τους ίδιους και τα παιδιά τους. Με μόνη δύναμή μας την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη ,προσπαθούμε να συνδράμουμε,  με όλες τις δυνάμεις μας, στην ανακούφιση του δράματος αυτών των ανθρώπων, ενώ παράλληλα συνεχίζουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να υποδεχόμαστε και να βοηθούμε τους  ανασφάλιστους συμπολίτες μας  που έχουν ανάγκη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
   Σκοπός μας, είναι η στήριξη του Κοινωνικού Ιατρείου-φαρμακείου Αλληλεγγύης Νέας Σμύρνης και η κάλυψη των αναγκών όλων όσων μας χρειάζονται.   Με αφορμή την γιορτή, συγκεντρώνουμε φάρμακα με την δική σας συνδρομή για την ενίσχυση του φαρμακείου μας.

 

Με μεγάλη χαρά, σας περιμένουμε στη γιορτή μας! Όλοι και όλες στηρίζουμε και στηριζόμαστε, γιατί στην κρίση η αλληλεγγύη είναι η δική μας απάντηση!
  
KΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ-ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Αμισού 67, Άνω Νέα Σμύρνη, τηλ.επικ.: 2109316127
Email: kifa.nsmirnis@gmail.com, www.kifa-nsmirnis.gr
 

Share this Post:

Συντάκτης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια