Πολιτιστικά

Πρόσκληση σε ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ''ΠΕΡΦΟΡΑΤΕΡ του Αποστόλη Καπαρουδάκη'' από την Εργατική Λέσχη

ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΠΕΡΦΟΡΑΤΕΡ του Αποστόλη Καπαρουδάκη

Το ΣΆΒΒΑΤΟ 24/9/2022 στις 20.00μμ στην Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης θα γίνειπαρουσίαση του βιβλίου και παράλληλα μια συζήτηση για τη δημοσιογραφία σήμερα.

Παρουσιάζουν το βιβλίο και συζητάνε οι: 

Κατερίνα Σταυρούλα @katerina.stavroula.1
Μαριάνθη Πελεβάνη @pelevani
Αποστόλης Καπαρουδάκης @ApostolisKaparoudakisA
Γιώργος Αυγερόπουλος @YorgosAvgeropoulos

 

Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης

 

Κεντρικός ήρωας του Περφορατέρ, είναι ένας άνεργος δημοσιογράφος. Ο Ευάγγελος Αρναούτης, τον χειμώνα του 2022, αγανακτισμένος από όσα τραγικά συμβαίνουν στη χώρα και όσα κωμικοτραγικά χαρακτηρίζουν το επάγγελμά του, προβαίνει σε μια τρομοκρατική ενέργεια που όμοιά της δεν έχει καταγραφεί στα διεθνή χρονικά. Επιτίθεται στον μεγαλομέτοχο του μεγαλύτερου τηλεοπτικού σταθμού της χώρας παγιδεύοντας το αυτοκίνητό του με μια συστοιχία εντόμων...

Κυβέρνηση, αστυνομία και ιδιοκτήτες μέσων μαζικής ενημέρωσης, στήνουν χορό γύρω από την επίθεση του Αρναούτη και η χώρα, εν μέσω πανδημίας, λίγο πριν την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, ζει μια παράπλευρη, αυθεντικά ελληνική, παράνοια.

Οπότε, η παρουσίαση του βιβλίου αποτελεί την καλύτερη αφορμή για μια συζήτηση, εκτός των άλλων, για την κατάσταση της δημοσιογραφίας στη χώρα μας. Ίσως και για την ορθότητα του ρητού "Το νουάρ της Αθήνας του ΄Β Μεσοπολέμου" που χαρακτηρίζει το βιβλίο.

Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο: youmaysayiamadreamer.com/perforater/

W: ergatikilesxi.gr
W: youmaysayiamadreamer

 

 

Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης
Ελ. Βενιζέλου 12 & Αιγαίου, στάση τραμ Αιγαίου

ergatikilesxi.gr

ergatikilesxnsmyrni@gmail.com

tel:00302114013060

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια