Πολιτιστικά

Πρόσκληση Μνήμης Γενοκτονίας από τον Σύλλογο Ποντίων Νέας Σμύρνης

Η Ένωση Ποντίων "Η ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ" και ο δήμος Νέας Σμύρνης, σας προσκαλούν στο ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα της Γενοκτονίας από το κεμαλικό καθεστώς των νεότουρκων, το οποίο πραγματοποιείται την Κυριακή 22/5 στις 11 π.μ. στο μνημείο Γενοκτονίας Ποντιακού Ελληνισμού, στην ομώνυμη πλατεία, Αμισού και Αίνου στην Άνω Νέα Σμύρνη. 
   Εκ μέρους της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος σας προσκαλούμε την Πέμπτη 19 Μαΐου στις 18.30' στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, όπου θα τελεστεί εκδήλωση με τίτλο "ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ-ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ".
 Σας γνωστοποιούμε ότι όλη την εβδομάδα μέχρι και την Κυριακή, λειτουργεί στον εκθεσιακό υπόγειο χώρο του μετρό Συντ/τος έκθεση του καθηγητή του Α.Π.Θ. Κων/νου Φωτιάδη, αφιερωμένη στη Γενοκτονία.

Επίσης το Σάββατο 21/5 και ώρα 20.00 πραγματοποιείται από την Παμποντιακή Ομοσπονδία, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, μεγάλη καλλιτεχνική εκδήλωση αφιερωμένη στη Γενοκτονία, στους στήλους του Ολυμπίου Διός. Συμμετέχουν πολλοί καταξιωμένοι καλλιτέχνες. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί δορυφορικά από την ΕΤ σε όλο τον κόσμο. Είσοδος με δελτία εισόδου.

Σας περιμένουμε
Με εκτίμηση

Το Δ.Σ της Ένωσης Ποντίων

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια