Αθλητικά

Προσχολική ηλικία στον ΑΟΝΣ ''Ο Μίλων''. Παιχνίδι και άσκηση για μικρούς Μιλωνίτες

Γράφει η Εριέλλα Χρυσού
 
Στις εγκαταστάσεις του Μίλωνα, στην Αδαμαντίου Κοραή και Μεγάλου Βασιλείου στη Νέα Σμύρνη, ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Σμύρνης έχει δημιουργήσει εδώ και αρκετό καιρό τμήματα φυσικής αγωγής προσχολικής ηλικίας.
Η ανάγκη των τμημάτων αυτών διαπιστώθηκε ως κενό στην εκγύμναση αγοριών και κοριτσιών προσχολικής ηλικίας, σύμφωνα με τον Γιάννη Τζανανδρέα, υπεύθυνο και προπονητή των τμημάτων. Μιλώντας στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της πόλης www.nstv.gr, ενημέρωσε για τις ηλικίες των παιδιών στα οποία απευθύνονται τα τμήματα, τις δραστηριότητες τους και πρόσθεσε πως, πέραν της φυσικής εκγύμνασης και της προετοιμασίας για τις ακαδημίες της ομάδας, οι μελλοντικοί αθλητές πετυχαίνουν την κοινωνικοποίηση από πολύ μικρή ηλικία.
Η Ειρήνη Τσότσου, βοηθός προπονητή των τμημάτων και παίκτρια βόλλεϋ του Μίλωνα, μίλησε αναλυτικότερα για τα τμήματα, τις δραστηριότητες και τις δυσκολίες τους.
Στην παρουσίαση συμμετείχαν αρκετοί μικροί αθλητές και αθλήτριες που δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τη συμμετοχή τους στα τμήματα φυσικής αγωγής προσχολικής ηλικίας του ΑΟΝΣ ο Μίλων.
 
Για περισσότερες πληροφορίες:
ΑΟΝΣ ο Μίλων
Αδαμάντιου Κοραή και Μεγάλου Βασιλείου, 17122, Νέα Σμύρνη
Τηλ. 210 9353700
Email: info@aonsmilon.gr

Gallery

Share this Post:

Συντάκτης Εριέλλα Χρυσού

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια