Δημοτικά

Πρόεδρος Συμβουλίου Παναγιώτης Τσιάπης. Μην διακόπτετε εκτός αν διακόπτω εγώ

Αρκετά καλά ξέρει να επιβάλλει το κανονισμό του Δημοτικού Συμβουλίου(ως προς τον χρόνο και τις διακοπές) ο Πρόεδρος Παναγιώτης Τσιάπης όταν πρόκειται για τοποθέτηση η δευτερολογία δημοτικών συμβούλων αλλά φυσικά και του Δημάρχου. Αντίστοιχα όταν υπάρχει διακοπή κατά την διάρκεια τοποθέτησης η δευτερολογίας, πάντα με λίγη βέβαια μεγαλύτερη αυστηρότητα σε όλη την Αντιπολίτευση και αρκετή μεγαλύτερη επιείκεια όταν η διακοπή προέρχεται από την δική του παράταξη.

Τώρα βέβαια όταν το θέμα -αν και αμιγώς πολιτικό- τον αφορά, άλλη φάση. Περίπατο ο κανονισμός, περίπατο η αυστηρότητα, περίπατο ο σεβασμός στον ομιλούντα, περίπατο τα ''μη διακόπτετε''. Άλλωστε,όπως λένε πολλοί άνθρωποι, ''άλλο ΕΓΩ''.

Στο βίντεο είναι δύσκολο να μετρήσει κανείς πόσες φορές διέκοψε τον ομιλητή Γ.Κουτελάκη -επικεφαλής της Ποιότητας Ζωής- σε ένα θέμα που όφειλε ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ να πράττει τα δέοντα περί μη διακοπών του ομιλούντα,όπως Ο ΙΔΙΟΣ ζητάει από τους άλλους να πράττουν όταν μιλάει ο εκάστοτε Δημοτικός Σύμβουλος.

Δάσκαλε που δίδασκες; Εκνευρισμός που ως γνωστόν δεν ξέρει να διαχειριστεί; Έπαιζε ο Πανιώνιος και ήθελε να φύγουν γρήγορα; Κανείς δεν ξέρει.

Πάντως πέταξε ο κανονισμός. Του ''άλλαξε τα φώτα'' στις διακοπές του Κουτελάκη. Συγχαρητήρια! Πιστή εφαρμογή της διαδικασίας από τον πρώτο τη τάξει υπεύθυνο της τήρησης της διαδικασίας και του κανονισμού του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όταν μόνος σου ''σπας'' του κανόνες που πας να επιβάλλεις μετά μην ζητάς να τους σέβονται οι άλλοι, Πρόεδρε.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί

 

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια